Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 04-09-10, 19:37   #16
Alex30

Stage 5

Alex30's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Wheels]
Default Re: un sfat va rog

Pai da dar cu unii nu te intelegi nici mort...daca il face sa inteleaga ar fi bine.
Alex30 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-10, 21:32   #17
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Dacă într-adevăr a fost o lucrare de mântuială din partea service-ului este de bun simţ ca tu să încerci să îi rezolvi problema, mai ales că tu ai plătit respectiva lucrare.

Nu cred că ţi-ar fi convenit dacă îţi venea direct cu poliţia în fapt.

Nu mai gândiţi ca nişte nemernici pentru că vi se poate întâmpla când nici cu gândul nu gândiţi.

Mergeţi pe următoarea premiză: Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face!

D-aia am ajuns în halul ăsta ca şi ţară, pentru că ne doare în pălărie când este vorba de altă persoană, dar nu îţi place deloc când ţi se întâmplă şi ţie.
Old 04-09-10, 23:12   #18
5inci
Peugeot Driver

Stage 5

5inci's Avatar

Member of:
[DACIA]
[PEUGEOT]

Sustin cele spuse mai sus
5inci is offline   Reply With Quote
Old 05-09-10, 11:18   #19
pyttbull

Stage 5

pyttbull's Avatar

deci . pe partea unde a fost zgariata a mai fost lovita de el inainte ...mia zis omu ala la service si eu acuma cand iam zgariato ...va dati seama ca a indreptat acolo mai era chit si nu a iesit perfect ca in fabrica....dar nu se vede. e facuta vopsita ok , vopseaua e facuta pe calculator , dar el ce VREA ACUMA... CICA SAI IAU ARIPA NOUA SI SA O VOPSIM IAR
Old 06-09-10, 12:19   #20
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Deci in primu rand, daca mergea la politie din prima el lua doar o amenda, ii dadea asigurarea, si se batea cu aia de la diverse service-uri si poate ii facea o treaba chiar de mantuiala! Omu a dat bani, a fost cu el, a facut-o repede banuiesc, si daca acolo a mai fost lovita odata, nu inteleg de ce are pretentii sa ii cumpere aripa noua pt o zgarietura... aici e nesimtire sincer sa fiu!

Cred ca pytbull a incercat sa rezolve frumos pt amandoi, ca sa nu dureze mult cu politia, nici pt pagubit cu asigurarea. Si ca un mic detaliu, daca eu ii infund aripa lu unu, iar aripa e si ruginita, lui nu ii da 100% aripa inapoi, deci oricum tb sa mai plateasca el (stiu asta la sigur, am fost in situatia asta). Poate depinde si de compania de asigurari, dar eu cred ca mai mult de atat nu se putea face in cazul de fata...

Now: '01 VW Golf variant -> no topic
B-99-SAA is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -