Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 27-08-10, 19:31   #1
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]
Default accident constanta, fata comisarului

cine stie ceva despre acest accident? am vazut la stiri si am ramas surprins......
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 27-08-10, 23:51   #2
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re: accident constanta, fata comisarului

http://www.realitatea.net/fata-comis...er_735435.html

Sunt curios decāt de un lucru!

Cum şi-a permis un "umil" angajat al statului să cumpere odraslei aşa masină!?

Nici nu vreau să mă gāndesc ce conduce el şi ce conturi are...
Old 28-08-10, 12:39   #3
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Nu prea are legatura cu accidentul, dar eu stiu prea bine ce face Garda Financiara in Constanta. Am patit-o pe pielea mea si stiu de la multe cunostinte cum procedeaza ei cu agentii comerciali (de fapt, cred ca stiti cu totii): cu aproximatie - spaga 1000 lei, amenda "doar" 1000 lei; spaga 500 lei, amenda 2000 lei; spaga mai mica, amenda 4000 lei sau mai mult, depinde ce nu ai in regula; spaga deloc si/sau gura mare, amenda 8000 lei sau mai mult (cum am patit eu). Nu conteaza ca firma ta e "Selgros" sau "Anonim SRL", amenda e fixa, poate doar spaga variaza. Si aici vorbesc de orice simplu comisar, nu de sefii lor.

In legatura cu accidentul, n-are rost sa reluam vechea discutie cu "incepator-bolid" ca deja s-a despicat firul in 64... cat despre persoana vinovata si calitatea ei de "fata comisarului", chiar nu are mare importanta asta raportat la conduita ei la volan si urmarile produse.
Singura diferenta e ca, daca era "fata vanzatoarei" sau "fata profesorului" sau "fata taximetristului" etc., nu s-ar fi facut atat de mult tam-tam sau stirea ar fi sunat ceva de genul "o soferita a provocat un accident [...] nerespectand semnificatia culorii rosu a semaforului".
Old 28-08-10, 12:47   #4
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by quick_5hifter View Post
"fata vanzatoarei" sau "fata profesorului" sau "fata taximetristului" etc., nu s-ar fi facut atat de mult tam-tam sau stirea ar fi sunat ceva de genul "o soferita a provocat un accident [...] nerespectand semnificatia culorii rosu a semaforului".
Şi ar fi condus cel mult un Logan cu un motor subdimensionat, care nu ar fi produs atātea daune.
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 28-08-10, 15:01   #5
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by andi_cimpean View Post
Şi ar fi condus cel mult un Logan cu un motor subdimensionat, care nu ar fi produs atātea daune.
Impactul a avut loc intre 2 SUV-uri, dintre care unul condus de o fata care nu a oprit la rosu... daca autovehiculul ce a trecut pe rosu era un Logan, indiferent ce motor avea, eu cred ca se deplasa mult mai mult de la impactul cu celalalt SUV... putea chiar sa-l omoare pe pietonul care a "scapat" astfel doar cu un picior rupt. Sau, desigur, putea sa devieze Loganul cu totul altfel din impact si sa nu fie nimeni ranit.

Oricum, ce vreau eu sa subliniez este ca soferii au cu totii aceeasi responsabilitate, indiferent de functia lor, de parinti si indiferent de autovehiculul condus, motiv pentru care nu sunt de acord cu modul in care posturile TV si ziarele abordeaza astfel de cazuri, selectiv sau diferentiat in functie de cine e implicat in poveste. De exemplu, in urma cu cateva saptamani, acelasi post TV a difuzat o stire cu un motociclist ucis din imprudenta unui imbecil care a intors pe linie continua, intre Constanta si Mangalia. Am trecut pe langa locul respectiv la cateva minute dupa incident, l-am vazut intins pe asfalt acoperit cu o scandura, mai erau cativa motociclisti opriti, cativa gura-casca si o echipa de filmare.
Cand m-am uitat seara la stiri, ghici cum a sunat stirea: "un motociclist a decedat in urma unui accident [...] soferul autoturismului, un iesean, se afla in concediu pe litoral [...] cercetarile au stabilit ca vinovat este conducatorul autoturismului". Deci aici a murit un om, un tanar de 22 ani, nevinovat, iar stirea a durat 1 minut cel mult si gata, nu s-a mai auzit nimic... iar dincolo FATA "COMISARULUI" a ranit pe cineva, trecand pe rosu.... si posturile TV inca mai prezinta evolutia anchetei etc.
Nu mai zic de faptul ca stirea merita chiar si un topic separat pe 4tuning pe cand in cazul motociclistului care a murit nevinovat, daca tot nu-l cunoaste nimeni pe forum, povestea s-a ingropat instantaneu, neavand nevoie de dezbateri si altele.

Ca sa n-o mai lungesc mai mult decat am facut-o deja, cititi titlul topicului si titlul stirii de pe Realitatea: "accident constanta, fata comisarului", respectiv "fata comisarului de la Garda Financiara Constanta a provocat un grav accident rutier", iar subtitlul stirii este "Tānăra care a provocat accidentul este fiica unui comisar al Gărzii Financiare din Constanţa". Nu conteaza nici cat negru sub unghie ce s-a intamplat cu cetateanul ranit, toata problema se invarte in jurul unei pupeze cu "bolid" care are parinti sus-pusi.
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 06-09-10, 23:28   #6
AnDrEiCa
2 Roti

Stage 5

AnDrEiCa's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by andi_cimpean View Post
+nu ar fi iesit basma curata(nu s-a finalizat ancheta dar pun pariu ca v-a fi scoasa nevinovata)
AnDrEiCa is offline   Reply With Quote
Old 07-09-10, 01:53   #7
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by AnDrEiCa View Post
+nu ar fi iesit basma curata(nu s-a finalizat ancheta dar pun pariu ca v-a fi scoasa nevinovata)
cred ca tu nu ai invatat inca functionalitatea sistemului romanesc. trebuie sa mai astepte putin ca lumea sa uite si de cazul asta ci gata , sa rezolvat. fetita e libera sa mai doboare un batran. ca mentalitatea omului, daca faci prostii si scapi nepedepsit ajungi sa te crezi invincibil sau mai rau ca faci bine ce faci si sa repeti fapta. de chiar mai multe ori. aici nu ma refer sa intrii cu masina in batrani pe strada, ci sa treci pe rosu
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 07-09-10, 11:10   #8
AnDrEiCa
2 Roti

Stage 5

AnDrEiCa's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by vacaroz View Post
cred ca tu nu ai invatat inca functionalitatea sistemului romanesc. trebuie sa mai astepte putin ca lumea sa uite si de cazul asta ci gata , sa rezolvat. fetita e libera sa mai doboare un batran. ca mentalitatea omului, daca faci prostii si scapi nepedepsit ajungi sa te crezi invincibil sau mai rau ca faci bine ce faci si sa repeti fapta. de chiar mai multe ori. aici nu ma refer sa intrii cu masina in batrani pe strada, ci sa treci pe rosu
Au fost cazuri in care ancheta s-a finalizat in cateva saptamani(cazul de acuma 3 saptamani cand un conservar a intrat beat muci pe pista la un concurs moto si a accidentat mai multi spectatori .).Care crezi ca a fost concluzia anchetatorilor?Spectatori au fost vinovati ca nu s-au ferit din cauza prostului care a intrat beat cu masina pe pista.

Deci totul e posibil in Romanica asta a noastra....
AnDrEiCa is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -