23-06-10, 11:37
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Coiotul plimbaret - lovit de masina, plimbat 1000 km si traieste!
Celebrul coiot Wile E din desenele animate in care fugarea un strut se pare ca e real. In Statele Unite, un sofer Hondar a lovit pe autostrada un coiot pe care l-a plimbat pana acasa, pe o distanta de 1000 de km. Surprinzator, in urma impactului si a drumetiei, animalul a supravietuit bine mersi!
Cand doi frati au lovit un coiot cu o Honda Civic la 130 km/h au crezut ca au omorat animalul si au mers mai departe. Nu si-au dat seama ca acesta era cel mai dur animal care rezista la un astfel de accident. Opt ore, doua opriri de alimentare si 1000 de km mai tarziu si-au dat seama ca animalul a ramas blocat in spoilerul frontal si ca este viu...
Daniel si Tevyn East conduceau pe autostrada 80, langa granita statului Nevada cu Utah, cand au vazut o haita de coioti langa soseaua October 12. Cand unul din animale a fugit in fata masinii, impactul s-a auzit fatal, asa ca cei doi nu au mai considerat ca trebuie sa se opreasca. " Imediat ne-am dat seama ca e de rau" zice Daniel " Am crezut ca povestea se incheiase cu pagube minime" mai adauga el.
Dupa accident, in jurul orei 1 AM si-au continuat drumul pe San Juan Nord, cu opriri de alimentare. Insa numai cand am ajuns la destinatia finala, la 9 dimineata, s-au hotarat sa examineze pagubele accidentului. La prima vedere nu parea asa grav. " Insa Daniel a vazut blana si cadavrul dincolo de grila" zice Tevyn. " Am incercat sa pastrez distanta! Am presupus ca este vorba de o parte a animalului ramasa, nu mi-am dat seama ca este tot corpul acolo" mai zice ea.
Daniel a luat o matura si a incercat sa scoata ramasitele animalului de acolo dar a primit socul vietii sale: " A clipit! " zice Tevyn. " A fost o mare surpriza, s-a cam speriat putin..."
Au fost chemate autoritatile si masina a fost dezmembrata in partea frontala. Animalul putin socat a fost insa salvat cu rani usoare si dus la un adapost pentru animale salbatice si, ulterior, eliberat.
|
|
|
23-06-10, 12:44
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Re: Coiotul plimbaret - lovit de masina, plimbat 1000 km si traieste!
Micile miracole ale vieţii!
Mă bucur pentru animal .
|
|
|
23-06-10, 13:35
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Cam stupid sa lovesti masina si sa nu o verifici 1000 de km.
Oricum, bine ca a scapat coiotul.
|
|
|
23-06-10, 17:42
|
|
Stage 5
|
Eu nu pot sa imi dau seama cum a trecut prin grila
|
|
|
23-06-10, 19:34
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by marian92
Eu nu pot sa imi dau seama cum a trecut prin grila
|
Si nici eu nu-mi dau seama cum de nu l-au vazut. In mod normal auzi+simti o bubuitura -> opresti masina unde poti -> te dai jos -> te uiti sa vezi ce e avariat si daca e ok sa mai continui drumul.
Din cate inteleg eu de-aici, astia mergeau veseli, au simtit ca au bubuit ceva, si din moment ce motorul nu s-a oprit si nici un bec interesant nu s-a aprins pe bord, au continuat veseli drumul.
|
|
|
23-06-10, 19:38
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
Si nici eu nu-mi dau seama cum de nu l-au vazut. In mod normal auzi+simti o bubuitura -> opresti masina unde poti -> te dai jos -> te uiti sa vezi ce e avariat si daca e ok sa mai continui drumul.
Din cate inteleg eu de-aici, astia mergeau veseli, au simtit ca au bubuit ceva, si din moment ce motorul nu s-a oprit si nici un bec interesant nu s-a aprins pe bord, au continuat veseli drumul.
|
Daniel si Tevyn East conduceau pe autostrada 80, langa granita statului Nevada cu Utah, cand au vazut o haita de coioti langa soseaua October 12. Cand unul din animale a fugit in fata masinii, impactul s-a auzit fatal, asa ca cei doi nu au mai considerat ca trebuie sa se opreasca. "Imediat ne-am dat seama ca e de rau" zice Daniel "Am crezut ca povestea se incheiase cu pagube minime" mai adauga el.
Si-au dat seama da au considerat ca l-au omorat si au continuat drumul.Normal era sa verifice si ei masina.
|
|
|
23-06-10, 21:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by marian92
Daniel si Tevyn East conduceau pe autostrada 80, langa granita statului Nevada cu Utah, cand au vazut o haita de coioti langa soseaua October 12. Cand unul din animale a fugit in fata masinii, impactul s-a auzit fatal, asa ca cei doi nu au mai considerat ca trebuie sa se opreasca. "Imediat ne-am dat seama ca e de rau" zice Daniel "Am crezut ca povestea se incheiase cu pagube minime" mai adauga el.
Si-au dat seama da au considerat ca l-au omorat si au continuat drumul.Normal era sa verifice si ei masina.
|
De ce să o verifice, pentru că oricum nu s-ar pricepe să facă nimic la ea.
Dacă s-ar fi stricat, cumpărau alta sau o reparau pe asta.
Comoditatea americană!
|
23-06-10, 22:32
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA]
|
americanii astia sunt aerieni rau,parca sunt niste roboti cum conduc sau cum fac diverse chestii...
mi'a povestit si mie cineva care a fost in state cum sta treaba pe la ei,mai ales in trafic parca sunt masinute teleghidate,rar care incalca vreo regula ceva...camionagii aia am inteles ca sunt mai ai drq
|
|
|
23-06-10, 22:37
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
De ce să o verifice, pentru că oricum nu s-ar pricepe să facă nimic la ea.
Dacă s-ar fi stricat, cumpărau alta sau o reparau pe asta.
Comoditatea americană!
|
Pai da, dar oricat de nestiutor ai fi, te uiti la avarie, daca vezi ca ceva curge (spre exemplu) => nu mai continui sa mergi cu ea.
Vad ca s-au oprit sa alimenteze. Da-o dracu, ca daca tot te-ai oprit, nu te doare deloc sa te uiti putin la spoiler. Si vezi ca ai un animal in el.
|
|
|
23-06-10, 23:05
|
|
Stage 5
|
oricat de racoare ar fi fost, animalul ala in fata radiatorului obtura la greu, s-ar fi ridicat temperatura.
ca sa nu mai vb cat ar fi urlat coyotul cand dadea de caldura radiatorului.
...gaura din grila e cam mica si putine avarii pt 130/h, animalul avea vreo 20 d kg, rupea sigur vreun bazin / suport d la radiator, am vazut mult prea multe d'astea
|
|
|
23-06-10, 23:43
|
|
Stage 5
|
Americani prosti : ' draga am lovit ceva ' : ' e lasa ca vedem acasa , mai avem doar 1000 km '.
Normal ca a supravietuit , doar a fost lovit de o Honda . Ia sa-l loveasca un logan , pe langa faptul ca 3 din cei 5 pasageri ar muri si coiotul ar fi pilaf.
|
26-06-10, 00:25
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by brownshark
oricat de racoare ar fi fost, animalul ala in fata radiatorului obtura la greu, s-ar fi ridicat temperatura.
ca sa nu mai vb cat ar fi urlat coyotul cand dadea de caldura radiatorului.
...gaura din grila e cam mica si putine avarii pt 130/h, animalul avea vreo 20 d kg, rupea sigur vreun bazin / suport d la radiator, am vazut mult prea multe d'astea
|
sustin. treaba asta miroase rau tare a mit urban
|
|
|
26-06-10, 01:34
|
|
Stage 5
|
a avut noroc fata de vulpea asta
|
|
|
26-06-10, 11:16
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bano
a avut noroc fata de vulpea asta
|
Sigur era vulpe?
Eu ştiu că vulpile sunt mai mici...
|
|
|
26-06-10, 12:01
|
|
Stage 5
|
f buna poza cu bmw, si la 100 se intampla asa cva, dar la 130
|
|
|
|
|