Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 28-05-10, 19:17   #1
91-GRS

Stage 5

91-GRS's Avatar

Member of:
[VW]
Exclamation Constatare amiabila

Ieri dimineata am iesit din parcare cu spatele si am indoit usa la o masina din spatele meu, speriat, amea am vazut ca n-are nimic m-am luat si am plecat.
Azi m-am gandit (si foarte bine am facut ca am inceput sa gandesc) sa merg sa-l caut pe proprietar, l-am gasit, un tip foarte de treaba, i-a parut bine ca l-am cautat, mi-a spus ca facem cu mi-e mie mai usor.
Am inteles ca la accidente minore se poate face constatare amiabila fara sa mai avem legatura cu politia, completam cv formulare si gata.
Ar mai fi solutia sa mergem la politie sa-mi iau amenda si sa raman fara permis 3luni sau sa-i platesc usa si manopera, asta ajungand undeva la 200E.
Va rog sa ma indrumati eu fiind mai noob si detinator de masina de doar 5 zile
PS: masina nu-i transcrisa pe numele lui, si actele masinii le-a uitat la bucuresti , pe luni le primeste prin posta.

Last edited by 91-GRS; 28-05-10 at 19:27.
91-GRS is offline   Reply With Quote
Old 28-05-10, 20:41   #2
fiderzen

Stage 5

fiderzen's Avatar

Member of:
[VW]
[Old School Cars]
Default Re: Constatare amiabila

parerea mea, daca te-ai inteles cu el, incearca sa ii platesti reparatia masinii, daca faci constatare amiabila, sau mergi la politie...la anul cand o sa faci asigurare o sa platesti mai mult cu 30% din pretul politei (asta daca o sa fie singurul accident pe care il faci)
Cel mai bine ii platesti reparatia si toata lumea o sa fie multumita.
Faci cum crezi ca renteaza mai bine.
Old 28-05-10, 22:16   #3
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by fiderzen View Post
parerea mea, daca te-ai inteles cu el, incearca sa ii platesti reparatia masinii, daca faci constatare amiabila, sau mergi la politie...la anul cand o sa faci asigurare o sa platesti mai mult cu 30% din pretul politei (asta daca o sa fie singurul accident pe care il faci)
Cel mai bine ii platesti reparatia si toata lumea o sa fie multumita.
Faci cum crezi ca renteaza mai bine.
Susţin cele spuse mai sus.

Dacă situaţia financiară nu îţi permite reparaţia, apelează atunci la asigurare, dar în niciun caz nu mergeţi la poliţie.
Old 28-05-10, 22:26   #4
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Pentru ce sa-i dea bani din buzunarul lui ?! Platesti RCA pentru a nu scoate bani din buzunar, simplu ca buna ziua .

Faci constatare amiabila , ii dai copii dupa RCA, permis, buletin , sanatate si la gara.
El se va duce intr-un service si isi va repara masina .

Tu vei merge la asiguratorul tau(daca ai casco) sau te vei duce la un service si vei scoate bani din buzunarul propriu pentru a acoperi reparatiile ce vor fi efectuate masinii tale.
Old 29-05-10, 01:40   #5
91-GRS

Stage 5

91-GRS's Avatar

Member of:
[VW]

Pai nu-mi permit sa-i dau 200E daca era pana in 100 rezolvam cumva, da chiar n-am de unde, mi-am luat masina pe motorina , sunt elev, n-am paritni directori sau io mai stiu ce.
am vorbi cu cineva care face asigurari si mi-a spus sa merg sa fac constatare amiabila , o sa platesc o data cu 30% in plus dupa care cu 15% dupa care ajung la pretu veci si apoi intru la reduceri.
Prefer sa merg pe calea amiabila, l-am sunat pe baiat si i-am spus , a zis ca n-are nimic in potriva, mi-a spus ca face cum mi-e mie mai usor.
Daca era spurcat ma lua direct la baietii cu chipiu
Quote:
Originally Posted by BC-20-LET View Post
Tu vei merge la asiguratorul tau(daca ai casco) sau te vei duce la un service si vei scoate bani din buzunarul propriu pentru a acoperi reparatiile ce vor fi efectuate masinii tale.
amea n-are nici pe dracu
91-GRS is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -