mdah cu toate ca am laudat acel domn politist ca si-a facut treaba nu o pot spune despre ceilalti colegi ai lui
surprinzator pe cat ar parea nici acum nu mi-am recuperat dauna de la societatea de asigurari
Aliantz TIRIAC
dupa lungi asteptari la cererea celor de la Tiriac facuta catre Politie prin care au mai amanat plata cerand niste informatii de genul cum sa produs accidentul si cine e vinovat de producerea accidentului(desi reiese din anexa 2 care am primit-o de la Politie)
Si acum intervine partea cea mai distractiva
Politia in astfel de cazuri face doar primele cercetari si se pronunta cine e vinovat dupa primele cercetari...mai departe e totul un mister ca ei nu mai fac nimik, nu ii intereseaza cine e vinovat de comiterea infractiunii...instanta trebuie sa se decida cine e vinovat de producerea accidentului nu ei
)
Partea si mai tare este ca dosarul nu pleaca la Biroul de cercetari penale pana nu depuna prietena vinovatului declaratia legata de vatamarea corporala, si cum persoana care se ocupa de dosar nu are nici un fel de interes ca acest dosar sa se rezolve va dati seama ca o sa se umple de praf intr-un raft.
Si mai distractiv este ca cei de la aliantz nu vor sa ma despagubeasca pana nu se stabileste cu exactitate cine e vinovat de producerea accidentului
Acum va intreb eu pe voi de ce iti mai da copia dupa politia de asigurarea a presupusului vinovat ca oricum nu ai ce face cu ea
?
Cine are relatii la Tiriac poate ma ajuta si pe mine cu o persoana de contact ca am inteles ca ar fii un proces verbal prin care te despagubesc daca te obligi sa returnezi banii daca esti gasit vinovat( care cica in cazul meu nu se aplica momentan)
Astept sfaturi, poate a mai avut cineva o problema de genul asta si imi recomanda si mie un avocat priceput exact pe domeniul asta sa stie procedeul de judecata