Am atasat un "paint" de amator...pe scurt:Ma deplasam pe centura(2 benzi pe sens),la intersectie din 2 benzi ramane doar banda doi iar cealalta cica se pierde..BUN!Eu vreau sa fac viraj dreapta frumusel,dau semnalizare si trece un nenea pe mijlocul drumului si pun frana,ma opresc.. si vine ciobanul cu rabla lui de 7 tone(ROMAN) si ma acroseaza incepand de la spoiler,aripa spate,usa spate(STANGA),deci practic eu n-am mai putut sa imi deschid usa din moment ce ciobanu` a "maturat" cu cauciucul fatza dreapta+scaritze(cele pe care se urca in roaba coapta) jumate de masina si practic cabina lui era paralela cu usa mea.Mergem la politie,nenea garcea imi da amenda,ma scoate vinovat.Pur si simplu nu imi vine sa cred
(conf, art 108 al.1 ,litera B, pct 3.....cunosc legea dar nu vad legatura din moment ce eu nu eram in miscare!!!NU eu am tamponat/acrosat ci ROMAN`u)
Pareri,sa nu mor prost.Are rost sa ma bag in instanta?? Precizez ca nenea garcea era in tovarasie cu "shoferu`" si a inceput cu texte de genu "Pai baiete vezi tu....in locul acela banda 1 se pierde deci tu nu aveai ce cauta acolo!" Bun,dupa capul lui probabil trebuia sa matur masinile din parcare(in fatza la farmacie),nu sa fac viraj regulamentar frumos cu semnalizare.A...era sa uit.."shoferul" cu gura lui de alcoolic chiar a recunoscut ca nici macar nu m`a observat.