Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 05-12-09, 19:05   #1
Fret

Stock

Default Ma ajuta si pe mine cineva ??Urgent !!!

Sa spun totul de la inceput abia miam facut asigurarea Casco la Ardaf din motive ca abia miam luat carnetul ....mergand seara pe la ora 23:00 noaptea prin zona Mihai bravu...am avut fericirea sa iau o gura de canal fara capac..viteza nu aveam mare maxim 50 maxim....in urma cazului miam indoit pe stranga gentile ambele si pe stanga mia bubuit cauciucul ..Am fost repede miam indreptat in seara aia o geanta ...miam puso am pus rezerva pe fata ...pana aici ok ...numai ca mai am o problema sub ea fata...numai am servo si imi trage volanul stanga daca ai dau drumul..si are o inclinatie de 15 grade e la cum trebuia sa fie pozitionat...Am asigurare casco cum fac ? multa lume zicea ca trebuia sa fac poze la locul faptei..sa ma duc la politie la accidente usoare ..ca nam facut nimic doar eu mam ales cu buba mare..ca alfel am pierdut tot

Intrebarea : Trebuie dovezi la casco ?
Multi mi-au zis sa caut alta groapa sa ma duc sa pun din nou gentile si sa fac poza langa groapa sa am dovezi ... Pt ca acolo a 2 zi era pus din nou capac...da culmea nu capac nou ci altu tot vechi

Last edited by Fret; 05-12-09 at 19:07. Reason: Ma ajuta si pe mine cineva ??Urgent !!!
Fret is offline   Reply With Quote
Old 06-12-09, 23:19   #2
RSK

Stage 5

RSK's Avatar

Member of:
[4Wheels]
Default Re: Ma ajuta si pe mine cineva ??Urgent !!!

pai in primul rand trebuie sa inveti sa scrii pentru ca va trebui sa dai declaratie
RSK is offline   Reply With Quote
Old 10-12-09, 17:46   #3
crysty.bobok

Stage 5

crysty.bobok's Avatar

Quote:
pai in primul rand trebuie sa inveti sa scrii pentru ca va trebui sa dai declaratie
ce sa zic chiar l-ai ajutat enorm... nu puteai pur si simlu sa nu dai reply decat sa il jignesti ?

On topic ..

Cred ca se poate si fara fotografi , eu am patit odata cu bara fata am gasit-o lovita in parcare si nu mi-a cerut nimeni fotografi ,mi-a trebuit doar o dovada de la politie si atat , m-am dus la asigurator cu dovada si in 3-4 zile mi-au montat alta bara.
crysty.bobok is offline   Reply With Quote
Old 10-12-09, 22:03   #4
johhny
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[RENAULT]

cred ca iti trebuie o dovada de la politie...
johhny is offline   Reply With Quote
Old 02-01-10, 19:35   #5
StancaRobert

Stock

Am o problema va rog ajutati-ma!
Am o problema la spoilarul din spate, in partea stanga sub far sa lasat nu stiu exact cat da se observa daca te uiti atent si asi vrea sa il ridic da nu stiu cum.Masina este a lui tata este un Logan din 2007 .
StancaRobert is offline   Reply With Quote
Old 02-01-10, 19:53   #6
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by StancaRobert View Post
Am o problema va rog ajutati-ma!
Am o problema la spoilarul din spate, in partea stanga sub far sa lasat nu stiu exact cat da se observa daca te uiti atent si asi vrea sa il ridic da nu stiu cum.Masina este a lui tata este un Logan din 2007 .
Fa-ti un topic aici: https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia.html

si pune poze cu problema, dar banuiesc ca nu vei putea rezolva fara sa dai bara jos ca sa vezi daca s-a rupt ceva pe acolo.
- Copyright 2024 4Tuning -