Am ajuns si eu la locul accidentului o data cu salvarea. S-a produs langa agipul de pe republicii, pitesti.
Cica e-ul (cu numere de Neamt) ar fi circulat pe banda din mijloc, incercand sa intre in benzinaria agip exact in momentul in care passatul trecea cu viteza mai mare pe stanga. In consecinta, a intrat cu aripa stanga in el, proiectandu-l direct pe trotuar, unde a rupt toti stalpisorii oprindu-se in stalpul de curent pe care l-a daramat in mijlocul strazii.
Soferul mercedesului declara: "ieu mierjam driept pi banda mia si dintr-o data trieshe passatu (despre care spunea anterior ca stationa) si ma agata" (reproducere, nu citat).
Eu, dupa cum am vazut ambele masini garantez ca mercedes-ul mergea pe banda aia, destul de incet, passatul a venit tare, s-a bagat pe stanga sa-l depaseasca, moment in care soferul mercedesului a virat spre agip fara sa se asigure cum trebuie (probabil se uitase inainte, iar passatul a aparut in secunda urmatoare, el fiind inca convins ca e liber).
Oricum, important e ca au scapat toti (soferului passatului i se pusese un guler cervical, am inteles ca nu avea centura pusa), pasagerul din aceeasi masina nu avea nimic, iar cel din mercedes nici atat. Si mai important e ca nu era nimeni pe trotuar. Eu trec foarte des pe trotuarul ala si nu m-am gandit niciodata ca se poate intampla asa ceva, mai ales ca bordura e foarte inalta.
Scuze pentru calitatea pozelor, telefonul meu e incapabil sa faca poze noaptea.