Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Reply

Thread Tools
Old 07-02-10, 23:38   #31
lolekz

Stage 3

lolekz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: clipe de groaza...

Frate ...Nu sa nu crezi ca se finalizeaza cat de curand , am avut accident 31 aprilie (pasager ) 70 km/h langa trecerea de pietoni , pietonul a iesit dupa o masina si am intrat in el.Exact in clipa cand ma ducea acasa un prieten sa imi iau casca ma prins fara casca , eu nu am avut nimic si nu am avut pic de protectie fizica , poate protectie de la Dumnezeu) , amicul a avut si geaca de protectie si casca si a necesitat ingrijiri medicale.
lolekz is offline   Reply With Quote
Old 23-02-10, 20:03   #32
sony_floryn15

Stage 3

sony_floryn15's Avatar

Member of:
[2 Roti]

pt totzi ce comenteaza aiurea..... bai fratilor voi mare soferi.... mai trezitziva la realitate daca vedetzi un scuter sau un motor nu inseamna ca nu are voie sa mearga pe strada!!! si el are prioritate lafel ca o masina....... si apropo exista motociclisti(scuteristi) care conduc mai bine de cat un sofer de 10000 de ori si nu mai datzi vina ca scuteru este de vina !!!

P.S. vezi un scuter ... sporeste de doua ori atentzia pt ca si el are prieoritate nu il judeca!!! considera ca in fatza ta este un tir!!
sony_floryn15 is offline   Reply With Quote
Old 23-02-10, 23:01   #33
mastersync

Stage 5

mastersync's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by sony_floryn15 View Post
pt totzi ce comenteaza aiurea..... bai fratilor voi mare soferi.... mai trezitziva la realitate daca vedetzi un scuter sau un motor nu inseamna ca nu are voie sa mearga pe strada!!! si el are prioritate lafel ca o masina....... si apropo exista motociclisti(scuteristi) care conduc mai bine de cat un sofer de 10000 de ori si nu mai datzi vina ca scuteru este de vina !!!

P.S. vezi un scuter ... sporeste de doua ori atentzia pt ca si el are prieoritate nu il judeca!!! considera ca in fatza ta este un tir!!

sunt fel si fel de soferi auto , si fel si fel de soferi moto ...nu`s deacord nici cu unii nici cu altii ... am respect imens pt cei cu motoare , si destul si pt cei cu scutere ,atata timp cat nu merg pe mijlocul drumului ...cei cu motoare au prioritate mai mare... pt ca se clasifica prioritatea odata cu viteza care o pot atinge ....mergi tare cu motoru poti sa mergi pe ce banda vrei tu ..dar cu un scuter care prinde 60 la ora ce drq sa caute pe magheru ( de exemplu) pe a 3`a banda ?
mastersync is offline   Reply With Quote
Old 24-02-10, 12:42   #34
mastersync

Stage 5

mastersync's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
prietene .. o sa ai copil candva o sa aiba si el scuter .... nu cred ca o sa fii prea fericit cand un idiot de sofer da peste el!!! in fine... dupa cum vezi aici este vorba despre un idiot de sofer baut!!! cam asa imi aduc eu aminte .... si dupa ce ca e si vinovat... nici darile nu si le plateste .. parca nici spitalizarea nu i-a fost platita!!! apropo fratemiu a mers cu scuteru pe marginea soselei... iar un idiot ce astepta pe cineva pe trotuar ia iesit in fatza fara sa se mai asigure cand intra pe banda!!! deci .... fie.....
una e sa dai peste un scuterist fara sa`l vezi , alta e sa dai peste un scuterist pt ca esti prost...si nu te asiguri ... putea sa vina un tir...alta e sa " fii smecher " ca ai scuter si sa mergi beat mort pe el , pe banda a 3`a pe magheru ....eu am vazut asa ceva...
Old 24-02-10, 12:54   #35
sony_floryn15

Stage 3

sony_floryn15's Avatar

Member of:
[2 Roti]

hmmm e ultimu post!!!... dupa cum vezi soferu era baut!! nu scuteristu!!! dar in fine ma abtzin cu tine e tot una!!!
sony_floryn15 is offline   Reply With Quote
Old 24-02-10, 22:57   #36
mastersync

Stage 5

mastersync's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
hmmm e ultimu post!!!... dupa cum vezi soferu era baut!! nu scuteristu!!! dar in fine ma abtzin cu tine e tot una!!!
nu vreau sa ma cert cu tine , n`am nici un motiv ...doar discutam , ca de aia e forum .... nu am zis niciodata ca scuteristu e devina ...ba din contra ... soferu daca era baut , si ca n`a fost atent ...

eu vb in general ...ca nu toate accidentele dintre masin si scutere , soferii masinile sunt de vina ... nu ma intelege gresit . nu toti scuteristii sunt nevinovati , iar soferii auto sunt toti prosti ...sau nu stiu cum .
Old 05-07-10, 14:20   #37
cosmin300
VW Driver

Stage 3

cosmin300's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:

daca tu ai scuter.. si conduci un scuter nu incerca sa le iei apararea scuteristilor/motociclistilor
pentru ca in majoritatea cazurilor in care sunt implicate si motociclete in accident.. vina este de partea motociclistilor
o mare parte din motociclisti (referindu-ma strict la motociclisti).. au impresie ca li se cuvine totul... si se baga ca disperatii... cu viteza blana ..

cosmin300 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-10, 14:28   #38
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by cosmin300 View Post
daca tu ai scuter.. si conduci un scuter nu incerca sa le iei apararea scuteristilor/motociclistilor
pentru ca in majoritatea cazurilor in care sunt implicate si motociclete in accident.. vina este de partea motociclistilor
o mare parte din motociclisti (referindu-ma strict la motociclisti).. au impresie ca li se cuvine totul... si se baga ca disperatii... cu viteza blana ..
Vorbeşti ca un adevărat experimentat!
Vrei să fii tu lupul moralist?

Un motociclist cu un motor decent, face, ceea ce ai face şi tu dacă ai fi în locul său. Profită de acei căluţi.

A cam început să devină un mit mizerabil şi o concepţie preconcepută asta cu "motocicliştii sunt mereu de vină".
Eu în ultima vreme am văzut accidente cu motoare şi vinovaţi erau şoferii, pentru că au câmpul vizual foarte mic şi se cred invincibili şi zmei la volan.

PS. Hai să nu aducem la viaţă un topic consumat.
Old 05-07-10, 22:18   #39
Mr.Extasy

Stage 4

Mr.Extasy's Avatar

Quote:
Originally Posted by cosmin300 View Post
Nu are decat 5 luni topicul. De ce naiba vad tot mai multi ca dezgroapa subiecte. Daca vezi ca nu s-a raspuns de 5 luni pe el, crezi ca mai prezinta vreun interes sau ceva de genul raspunsul tau? Cum naiba vezi tu motociclistii vinovati in marea majoritate a timpului, nu stiu. Eu marea majoritate a accidentelor moto pe care le stiu s-au petrecut din cauza automobilelor ( intoarcere fara sa se asigure, neacordare de prioritate etc )

- Copyright 2024 4Tuning -