Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Closed Thread

Thread Tools
Old 15-01-09, 22:36   #1
bau4rock

Stage 5

bau4rock's Avatar

Default Ajuta-ma daca stii!!!

Sal.Am si eu o mica nedumerire.Recent am facut un accident toata faza a fost k nu am mai putut depasi o masina ce era parcata pe partea stanga fara a fi semnalizata si am intrat in ea,vinovat am iesit eu,si lui i-am dat doar amenda pentru stationarea pe drum european.Cand i-am zis politaiului despre parcatul pe partea stanga(plus k pt a ajunge aklo a depasit linia dubla continua)a zis k dak nu imi convine sa-l dau in judecata pe sofer(bineinteles k soferul se avea bine cu politia).Acum eu am ramas cu masina stricata si cu amenda.Aveti idee l-as putea da in judecata?are vreun rost?ms mult.daca puteti sa ma ajutati ma gasiti si la YM:bau_4rock sau 0754387192
bau4rock is offline  
Old 19-01-09, 15:18   #2
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: Ajuta-ma daca stii!!!

pai stai asa, cum adica era parcata pe stanga, tu ai intrat in ea si era linie dubla continua? aici nu-mi explic decat faptul ca ai intrat in depasire pe linie dubla continua si ai lovit masina. explica mai elaborat te rog, pentru ca din ce ai scris acolo nu se intelege nimic
22VIN is offline  
Old 22-01-09, 18:24   #3
hellker

Stage 5

exact acelasi lucru l-am patit si eu doar ca masina in care am intrat era parcata fix sub semnul parcare interzisa))..si masina in cauza era pe banda 1 de pe sensul meu de mers..
schimba cumva datele problemei..faptul ca in cazul meu era si semnul de parcare interzisa?..astept de la politie sa apara culpa comuna..sper
dacia 1300'71 ...&tablE
Ex e39 528i ..&style 42
latest...E38 728iA oxford green... running on...coming soon AEZ MITA 20 inchx9j ET10 +245/35ZR goodyear F1 asymmetric
hellker is offline  
Old 23-01-09, 08:41   #4
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Nu schimba nimic... voi trebuia sa conduceti preventiv. Putea sa aterizeze si un avion acolo, voi aveati obligatia sa conduceti preventiv si sa evitati accidentul. Asa ca... va certati degeaba.
@ bau4rock: cum ai ajuns si ce cautai tu pe partea stanga, depasind linia dubla continua? Si cum adica nu era semnalizata masina respectiva? Si parcata... era oprita sau stationata vrei sa zici. Eu ti-as fi luat permisul din ce ai zis mai sus... iti recomand sa stai cuminte, ca daca mai spui povestea asta iti faci mai multe probleme.
Old 23-01-09, 17:58   #5
bau4rock

Stage 5

bau4rock's Avatar

poi nu e vb k eu am depasit pe linie continua, pur si simplu ala era parcat pe banda mea de mers pe drum european nu cred k e vb de luat mie permisul...si era lasata aiurea masina nu era nimeni in ea dupa ce m-am busit in ea a aparut si soferul...dar asta traim in romania
bau4rock is offline  
Old 23-01-09, 18:16   #6
DarkJEDI

Stage 5

DarkJEDI's Avatar

Member of:
[FORD]

nici tu nu cred ca intelegi ce ai scris acolo, ai zis ca era parcat pe partea stanga a drumului, dupa care zici ca era pe banda ta de mers. dupa care zici ca trebuia sa tai linia continua sa ajungi acolo, apoi ca nu depaseai. masinile in general au ochi de pisica in stopuri si lumina se mai reflecta si in faruri,deci cam greu sa nu o observi. explica mai detaliat si corect ce sa intamplat. da eu sunt de parere ca tu erai vinovat. ultima data cand am auzit asta era de prin republica modova. frumos cum se conduce la voi.
DarkJEDI is offline  
Old 23-01-09, 18:20   #7
bau4rock

Stage 5

bau4rock's Avatar

ca sa parchez pe partea stanga trb sa te bagi pe contrasens pt k stanga unui sofer e pe partea opus de mers,tirul a parcat pe contra sens si ca sa ajunga acolo a depasit linia dubla continua, si eu nu l-am vazut pt k eram anent la un alt matiz, care il aveam in fata si ala a reusit sa-l evite,deci tirul era parcat pe contrasens si m-am lovit bot in bot q el akm intelegeti?
bau4rock is offline  
Old 23-01-09, 18:46   #8
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Ce vrea el defapt sa spuna este : pe sensul lui de drum era o masina parcata (pe dreapta) dar botul masinii era spre el( adica invers sensului de drum, cu alte cuvinte masina venise de pe contrasens si a parcat pe sensul lui de drum)
I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.
pHlow is offline  
Old 23-01-09, 19:32   #9
hellker

Stage 5

in cazul meu totusi..nu e normal sa fie dauna comuna?masina aceea era parcata aiurea..era ca o groapa in drum..clar e si el vinovat..
hellker is offline  
Old 23-01-09, 20:05   #10
bau4rock

Stage 5

bau4rock's Avatar

poi si la mn e la fel nu e doar vina mea...dar cu putina "atentie" asa s-a decis
bau4rock is offline  
Old 23-01-09, 20:21   #11
DarkJEDI

Stage 5

DarkJEDI's Avatar

Member of:
[FORD]

iti zic de ce nu lai vazut. erai prea aproape de matizu din fata la care erai atent, daca pastrai distanta il vedeai la timp si il puteai ocoli.
DarkJEDI is offline  
Old 23-01-09, 20:46   #12
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

@hellker: nu e nici o vina comuna... chiar daca era stationat neregulamentar, tu trebuia sa conduci preventiv. Masina aia statea pe loc, nu a facut manevre spre tine, deci numai tu esti de vina ca ai intrat in el. Am patit-o si eu la fel acum mai multi ani, vina numai a mea, indiferent ca masina aia nu avea ce cauta acolo.

@bau4rock: ori pe dreapta, ori pe stanga stationa? era masina sau tir? cum sa nu observi un ditamai tir-ul? Prima data ai spus ca era o masina pe partea stanga, acum e un tir pe partea dreapta... scuza-ma daca ma indoiesc de ce spui tu.... la fel ca si la hellker, vina este a ta.
Geo_ZGA is offline  
Old 23-01-09, 21:10   #13
hellker

Stage 5

adika daca un bou isi lasa o masina pe mijlocul soselei si eu intru in ea..e doar vina mea?!?!?!?..poi cum frate....nu e normal..e un obstacol pe drumul public care a periclitat circulatia..era ceata si noapte..masina gri..
hellker is offline  
Old 23-01-09, 21:15   #14
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Deja aberam cu masina pe mijlocul soselei.
Daca era ceata si noapte, trebuia sa adaptezi viteza la conditiile de drum. Chiar daca asta inseamna sa mergi cu 5 km/h.
Geo_ZGA is offline  
Old 24-01-09, 11:12   #15
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

inteleg asta ca e mai convenabil sa dai vina pe altcineva
dar in cazul asta trebuie sa iti recunosti partea majora de vina. nu prea suport eu politia .. mai ales rutiera, dar daca e sa o iei logic au facut corect. adica lui i-au dat amenda pentru ceea ce trebuia si anume parcare neregulamentara. si tie pentru accident. pentru ca tu ai intrat in el , el fiind stationat.
se puta si mai rau ... sa fi fost un pieton, un biciclist, o carutaza. oricum pe viitor sa fi mai atent si sa conduci mai preventiv. numai bine
Spark is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -