Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Accidente

Closed Thread

Thread Tools
Old 13-01-09, 01:44   #1
Skido

Stage 4

Skido's Avatar

Default Accident usor VW Passat

Asa cum zice si in titlu...am un vw passat si l-am shifonat putin ... n-a fost vina mea...eram intr-un rond si unu cu o masina de la o firma de curierat s-a gandit sa nu-mi dea prioritate...mi-a sarit in fatza cand mai aveam aprox 2m pana la el (era soare si mi-a spus ca nu m-a vazut deloc) , am franat dar a fost prea tarziu...omul era unu pe la 45 ani si lucra sofer la o firma de curierat...a marturisit imediat ca e vinovat si aia e...dar in drum spre accidente usoare mi s-a facut mila de el si cand am ajuns acolo am zis s-o dam la pace si sa zicem ca m-a lovit intr-o parcare (nu am pretins nimic de la el deoarece era mai amarastean asa) ... toate bune si frumoase , am ajuns la politie am completat identic procesele verbale etc...mi-a dat politzaiu actele (copie dupa asigurarea individului etc) .. ajung acasa cu gandu ca am facut un gest frumos ... ma intalnesc mai pe seara cu un amic si ii povestesc cele intamplate...la care el imi spune ca firma de asigurari (ARDAF in cazul de fatza) nu o sa-mi repare nici o masina pt ca am declarat ca m-a lovit intr-o parcare privata ... am ramas prost cand am auzit ... noi cand am declarat la politie am spus ca m-a lovit in parcarea hypermarketului XXL (din buzau) .. acum nu mai stiu ce sa cred... inca nu m-am dus la asigurare ... rog pe cineva care a mai trecut prin asta sa ma lamureasca si pe mine ce am de facut

Pagubele produse nu sunt mari .. aripa dreapta , far , capota si bara ... dar chestia e o sa se stranga daca o fac pe banii mei .. adica piese , vopsit , mana de lucru , spagi etc ... eu ce pot face in cazul de fatza ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00557.JPG
Views:	326
Size:	3.31 MB
ID:	753095   Click image for larger version

Name:	DSC00558.JPG
Views:	231
Size:	3.34 MB
ID:	753096   Click image for larger version

Name:	DSC00559.JPG
Views:	229
Size:	3.28 MB
ID:	753097  

Click image for larger version

Name:	DSC00560.JPG
Views:	230
Size:	3.28 MB
ID:	753098   Click image for larger version

Name:	DSC00561.JPG
Views:	229
Size:	3.37 MB
ID:	753099  

Last edited by Skido; 13-01-09 at 01:47.
Skido is offline  
Old 13-01-09, 02:07   #2
dRR-XWX

Stage 5

dRR-XWX's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DAEWOO]
[FORD]
[2 Roti]
[Opel]
Default Re: Accident usor VW Passat

nu-ti face probleme.... acelasi lucru l-am facut si eu si a fost totul ok , tot la ardaf.
si ar fii o prostie ... daca chiar te-ar fi lovit cineva acolo ce-ai fi facut ?

dRR-XWX is offline  
Old 13-01-09, 15:35   #3
Skido

Stage 4

Skido's Avatar

nush maine dimineata ma duc la ardaf sa-mi deschida dosaru
Skido is offline  
Old 15-01-09, 14:31   #4
Skido

Stage 4

Skido's Avatar

Se poate inchide topic'ul...am fost la ARDAF si n-au fost probleme...multumesc pt ajutor anywayz
Skido is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -