ce o sa facem??o sa ne intalnim cu toti cea ce imi doresc cel mai mult o sa bem impreuna povestim si vedeme noi ce mai facem oricum va fi frumoas facem multe curse filme avem ce face stai linistit numai sa ne intalnim
Facem curse multe?? Atunci sa vii cu bani de spaga k tu o sa ai cel mai mult de cotizat...
Auziti, daca te ia radar-ul cu peste 3ookm/h iti da un bonus ceva??
Bai, despre militie, nu stiu ce sa zic. Cred k fata mea e de vina k cu mine sunt cam nasparlii. Oricum, nu-i o regula. INSA daca faci niste chestii nasoale trebuie sa fii pregatit s-o dai in diverse: \"Aoleu, sunt student, ma bate tata cand aude k am luat masina fara sa stie, sunt amarat & sa nu uitam \"...uitati aici ceva sa-i luati copilului ceva frumos (si scump )...\"
In general se poate...
lool cu gabori ne descurcam noi cu cipul la alfa iti da 30 de cp si este usor de montat til poti monta tu singur de exmplu la golf mi leam pus eu singur dar am avut si niste probleme la timisoara leam dat la baieti cipuri si a luat foc compiuterul (opel vectra) este usor de montat scoti un cip si il inlocuiesti cu altu