Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Bucuresti - 10.07.2004

Bucuresti - 10.07.2004 10 iulie 2004 PRISMA 2 Etapa de indemanare si intalnirea forumistilor 4tuning

Reply

Thread Tools
Old 13-07-04, 15:52   #1
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
Default Rezumatul cursei de la prisma

In momentul in care am ajuns la prisma am fost uimiti … la inceput am crezut ca totul s-a terminat dar totusi jaloanele erau la locul lor si nu parea ca cineva le-ar fi miscat din loc.

Nu a durat mult si ne-am dumirit … caldura f mare a speriat concurentii si spectatorii care au fost prezenti intr-un numar destul de restrans.

La aceasta etapa de indemanare organizatorii au stabilit impartirea masinilor in 2 grupe pana in 115 cp si peste 115 cp. Exceptie de la aceasta regula a facut un BMW 320 care a participat la ambele grupe.

Concursul a fost destul de strans cei ~25 de participanti tragand la maxim de masinile lor fara sa se gandeasca la consecinte.

Spectacol-ul a fost din belsug etapa fiind una dintre cele mai frumoase de indemanare. Veteranii acestor curse de indemanare au aratat si de aceasta data ca se poate face show.

Am avut parte si de debuturi la aceasta cursa . Edi cu renumita Siera v12 ne-a demonstrat ca si un monstru de masina poate fi controlat pe un traseu de indemanare. Un alt debut a fost al unei domnisoare nou venita printre noi care a participat cu un Nissan almera descurcandu-se foarte bine (o asteptam pe podium la urmatoarea etapa).

Una dintre atractiile cursei a fost prezenta pe circuit a unui trabant (da ati citit bine un TRABANT) cu un claxon SF condus de Alex Berea care desi lent a parcurs foarte curat circuitul

Inainte de inceperea concursului in parcarea din lateralul prisma 1 o dacia 1100 fioroasa a dat ce a dat cerculete pana o pana a aparut si directia neascultatoare in aceasta situatie l-a ghidat pe sofer drept intr-un indicator de circulatie care a zburat din locul lui (poze in detaliu in galleria foto)

4 mici incidente la aceasta etapa .. pana la urma toate comice. Florian NSL a ramas fara radiator in urma cerculetelor acesta bubuind, Bogdan FUG cu siera s-a ales cu directia pe partea dreapta avariata usor si o urma destul de adanca in portiera dreapta dupa ce piciorul calcat al unei reclame la McDonalds s-a razbunat pe masinutza acestuia. Sierra v12 s-a ales cu un mic furtunas spart si sha-ul din cate am inteles a ramas cu schimbatorul in mana. Nici unul din incidente nu s-a soldat cu victime, masinile plecand in scurt timp cu probleme-le rezolvate catre intalnirea de la snagov.

Organizatorii de aceasta data au fost foarte punctuali totul desfasurandu-se conform programului anuntat.

Multumim celor care la sfarsit au facut show de show (Florian NSl cu al lui BMW, Bogdan FUG cu sierra, Edi cu sierra v12, Todu cu al lui BMW, SYG-u cu dacia aceia rosie pe care o stiti toti ) .
Multumim participantilor care au tras de masini la maxim
Multumim membrilor 4tuning care au fost alaturi de noi in numar destul de mare

---------------------------------------------------------------------------------
Va rog veniti cu completari la acest rezumat. Ce credeti ca mai trebuie scris ?
Old 13-07-04, 23:33   #2
MC Mate

Stage 5

MC Mate's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Nissan]

O etapa reusita.Putin public ,si mai putini participanti.Probabil majoritatea lumi sa refugiat datorita caldurii, pe litoral.Dak nu ne mai vedem in Buc pana in August, poate ne vedem pe litoral.

EX BMW E30 325i 175 CP || EX posesor BMW E36 COUPE 2.5 24v 193 cp
MC Mate is offline   Reply With Quote
Old 14-07-04, 01:53   #3
zetemte

Presedinte Insomnia Racing

Stage 5

zetemte's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

Imi pare rau ca n-am venit dar sunt plecat din Romania. Ma bucur ca a fost bine! On the other hand I'm disspointed ca nu am fost acolo

Portocala Mecanica
zetemte is offline   Reply With Quote
Old 14-07-04, 09:38   #4
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Sa nu omitem perseverenta cu care aicad a abordat traseul SHA a mers de asemenea bine si... sincer sa fiu, dintre toate masinile participante, WAY-u' a fost THE BEST.

PS: cel mai bine imi pare ca in sfarsit, noi - cei de pe forum - ne-am putut organiza si am mers impreuna la Snagov.

PPS: astept urmatoarea etapa de indemanare de la Bucuresti
Old 14-07-04, 10:11   #5
BogdanSHA

Stage 5

BogdanSHA's Avatar

Nu eu am ramas cu schimbatorul \"in mana\" . Eu aveam contactul stricat si mergeam cu sarme. Cand am mers cu cine a patit-o la service mi-am schimbat si eu contactul. Ca a durat mai mult la mine e altceva

A fost o etapa frumoasa. Imi pare rau sa ma gandesc insa ca daca venea multa lume cu multe masini organizatorii nu cred ca mai faceau fata. Sper ca urmatoarele etape sa-mi infirme presupunerile
Old 14-07-04, 10:17   #6
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

SHA: tocmai d'asta m-am bucurat si eu, ca a venit lume putina - atat in randul spectatorilor, cat si al participantilor - pentru ca n-as fi vrut sa iasa iar ca la Saturn sau Timisoara, dar, la fel ca tine, sper sa iasa bine si atunci cand va veni mai multa lume.

PS: tie nu-ti tinea frana de mana? M-am uitat atent la 360*, se vedea clar ca era trasa dar parca nu-ti pleca spatele deloc.
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 14-07-04, 10:21   #7
BogdanSHA

Stage 5

BogdanSHA's Avatar

Ori nu tine, ori e de la cauciucuri care-s varza

Ce bine-i vara
BogdanSHA is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -