Bucuresti - 10.07.2004 10 iulie 2004 PRISMA 2 Etapa de indemanare si intalnirea forumistilor 4tuning |
06-07-04, 00:54
|
|
Administrator
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
|
Detalii despre cursa
Sambata 10 iulie 2004
PRISMA 2
Cursa de indemanare
ora 11.00
in aceasi data ora si locatie are loc si cel de al doilea eveniment :
INTALNIREA FORUM-istilor WWW.4TUNING.RO
intrarea publicului este gratuita.
Va asteptam cu mic cu mare cu masina cu bicicleta la intalnirea pe care o asteptati de jumatate de an
|
|
|
06-07-04, 01:01
|
|
Administrator
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
|
Regulamentul este acelasi pe care il stiti si de datile trecute.
Inscrieri-le incep la ora 9,3o si se termina la 1o,45
Pentru detalii nu ezitati sa intrebati.
ATENTIE:
Sfaturi pentru participanti si spectatori :
-Atentie la viteza. Este foarte posibil ca fiind weekend pe drumul ce duce la Prisma sa fie amplasate 1-2 radare. Mai bine plecati cu 10 minute mai devreme decat sa va riscati
-In cazul in care tunelul de acces PRISMA 2 este inchis mergeti in fatza pana unde aveti posibilitatea de a intoarce (se intrerupa linia continua). Mai multi au patit-o datile trecute asa ca aveti grija. Politia este vigilenta si nu iarta nimica
-La intoarcerea de la Prisma catre Bucuresti daca vreti sa va opriti la un mic sau la un tenis de picior in padurea Baneasa nu uitati ca este weekend. Nu puteti face stanga catre baneasa decat dupa ce ajungeti inapoi in Bucuresti si intoarceti undeva. Cel mai usor cred ca este pe la Selgros
-Spectatorii sunt rugati sa dea dovada de fair play si sa nu sara pe traseul masinilor in timpul concursului. Vor fi disponibile doua laturi de careu , loc suficient pentru a asista la etapa de indemanare
-Rog ceilalti spectatori/participanti sa mai dea sfaturi in fctie de ceea ce au intalnit de-a lungul timpului
|
|
|
06-07-04, 09:09
|
|
Stage 5
|
pentru snagov nu trebuie intors la bucuresti. merge intors la aeroport la otopeni (asta fiind varianta cu facut stanga cum vii de la prisma) si tot acolo e varianta cu intratu de fitze pana la metro.
si ZoliaT - sper si eu sa nu se sara in fata masinilor.
BAIETII DIN PROVINCIE CARE VIN CU TRENU - ZICETI ACUM SA VEDEM CUM NE ORGANIZAM SI NOI. INTERESATIVA LA CE ORA AVETI TREN SI LA CE ORA AJUNGETI.
|
|
|
06-07-04, 10:37
|
|
Stage 5
|
Acum am primit mesajul: \"...inscrierile incep la ora 9,3o si se termina la 1o,45. Vor fi 2 grupe: sub 115 cai, peste 115 cai.\"
Din asta rezulta k inscrierile se fac la fata locului, nu k data trecuta in str. Cezar Boliac.
Concursul incepe la ora 11.oo
Bafta!
|
06-07-04, 12:05
|
|
Stage 5
|
mai nu trebuie sa intoarceti , trebuie doar sa intrati pe la vechea intrare la Prisma, adica sa faceti stanga imediat inainte de prisma si dupa aia prima straduta la dreapta si ati intrat...
|
07-07-04, 12:12
|
|
Stage 5
|
am fost la cursele de indemanare si ca participant si ca spectator. si desi e mult mai marfa sa fii aproape de masini cand fac un 360 un 180 cred ca publicul ar trebui tinut la distanta .. in special in zonele in care trebuie efectuate manevre \"radicale\" daca le pot numi asa. De exemplu intoarcerea rotilor de la maxim stanga la maxim dreapta dupa care actionarea franei de mana. Daca te-ai incurcat un pic in volan sau ai tras un pic mai tarziu frana de mana.. poti sa intrii in publica fara nici o problema.. Stiu ca ultima oara cand am participat.. faceam o intoarcere normala.. de 90 de grade.. dar aveam viteza .. desi eram in a I-a .. nu ma asteptam sa fie asa aproape publicul.. daca pierdeam aderentza.. loveam cel putin 5 spectatori.. Insist ca publicul sa fie tzinut la distantza de portiunile in care se fac viraje stranse pentru ca un astfel de incident ar putea anula viitoarele curse. Si nimeni nu vrea asta. La o liniutza e greu sa pierzi controlul si sa intrii in public.. la o cursa de indemanare.. nimic nu poate fi mai simplu.
|
|
|
09-07-04, 01:28
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
|
09-07-04, 01:40
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
sunt de acord...dar totusi se stie de vreo 5-6 luni ca pe 10 e intalnire si etapa ...
|
|
|
09-07-04, 07:49
|
|
Stage 2
|
bine v-am regasit... desi poate nu ma mai cunoaste nimeni, intram si eu cam acum 7 luni, dar din cauza examenului de capacitate, mi-au fost restrictionate anumite intratul pe internet, si isitul prea mult din casa, asa ca nu am mai putut participa la nici o cursa de legal racing, si nici intra pe forum, banuiesc ca din aceasta cauza eu nu ma pot prezenta la intalnire, ci doar la cursa nu?
\\\"De aceea voi urma propriul meu drum - nu in cautarea unei alte sau mai bune doctrine, caci stiu ca ea nu exista, ci pentru a abandona toate doctrinele is pe toti maestri, ca sa-mi ating singur tinta.\\\"
|
|
|
09-07-04, 10:28
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Salut, Rocker_no! Eu imi aduc aminte de tine. Daca iti aduci aminte trebuia sa ne intalnim mai demult la Prisma. Maine probabil ca ne vom intalni.
De ce sa nu te poti prezenta la intalnire? Nu conteaza ca ai lipsit, conteaza ca esti pe forum.
|
|
|
09-07-04, 10:36
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Pote poti sa ma suni la 0722.413.996 sau sa-mi dai un sms ceva, sa ne intalnim mai usor.
|
|
|
09-07-04, 14:44
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
logic ca te poti prezenta la intalnire !!! doar esti si tu membru pe forum !! te asteptam acolo !
|
|
|
09-07-04, 16:03
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Sa speram ca maine va fi un pic mai racoare decat astazi..... ca e crima...
ca daca nu.... o sa vedem mult abur ....
|
|
|
09-07-04, 16:28
|
|
Stage 5
|
Maine o sa fie cel putin la fel de cald ca azi. O sa fie mai putine bmw-uri la sfarsit. Weeeee.
|
|
|
09-07-04, 16:44
|
|
Stage 5
|
BogdanSHA
sa vezi cata radiatoru am la BMW
|
|