Bv baietii, mi-a placut de voi ieri, ati fost in forma, ati indurat si frigul ati mai stat si la un pahar de vorba, ati mai turat putin motorele si a iesti ce a iesit....felicitari.
Pun si eu cu ce am mai ramas)
Cateva cercurii plus un scatrz, placut la auz, una bucata VR6 de pe acel frumos Corrado a lui Clau_lcd plus putin sunet de la toba mare), si ceva micut cu Aston Martin, aici nu mai comentez.
Bravo mai fanaticilor,reusita intalnire,imi pare rau ca nu am putut sa vin si eu,dar de se intelege de ce,dar data viitoare sper sa nu mai ratez nici una,si frumoase filuletele,sa speram ca o sa facem mai multe la vara si mai frumoase,multa bafta in cotinure
pisica aia ce motor are?...presupun ca are si blocant ca trageau ambele roti uniform.
si aston martin ala e din club de la voi?
f misto se aude toba la vr6 ...de fapt si motoru ca ala e baza.
pisica aia ce motor are?...presupun ca are si blocant ca trageau ambele roti uniform.
si aston martin ala e din club de la voi?
Pisica are 2.5 24v si are blocant si e din club iar aston martin-ul nu e din club doar a pus el niste poze
Astonul nu este din nici un club, nici nu va fi, asta o stiu sigur, omu nu se da cu ea, doar o conduce...tare...Despre pisicuta ce sa zic...tandra si cuminte la inceput...apoi si-a aratat gherutele!
baieti..tin sa va anunt ca incepand de astazi 20.01.2009 se deschide FANATIK OFFICIAL GARAGE :P.de saptamana viitoare ne putem apuca de masini.primul client vine in seara asta sa incepem cu ceva easy.asa ca hotarati-va ce vreti sa faceti ca sa ne putem apuca de treaba...ciao all