16-09-08, 11:53
|
|
Stage 5
|
Re: Cursa Pitesti 13-09-2008
Kimi iar esti nesimtit cu lumea sa mor,tu de fiecare data cand te oftici tre sa faci asa ma?Coaie pe Bobby l-am vazut doar odata in viata mea,asa ca nu`i iau apararea,si daca ma intrebi de ce ma bag,am motive destule!
Bobby m-a provocat si pe mine de cateva ori,si desi stiam ca nu are decat ce spune am acceptat,dar nu ne-am mai intalnit!
E o surpriza si pt mine sa aflu ca te-a mierlit ..in fine,nu cred ca tre sa va certati,si daca te-a facut odata,o sa te faca si a2a oara,logic!
Si bobby,talharule,vroiai sa te dai cu mine si pe kimi l-ai facut ... mda.ce sa mai zic ...
|
|
16-09-08, 12:00
|
|
Stage 1
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Tre sa existe un cretin mereu care sa reaprinda conflictul...
Eu am incetat nu-si are rost postul tau acum...
Daca m-a facut odata a doua oara nu o sa ma mai faca daca masina lui ramane aceeasi...Ti-o garantez....I-am strans mana dupa cursa deci nu m-am ofticat pe el, ci pe mine ca am fost prost si nu am exploatat masina la adevarata ei valoare....
Ma bucur ca te bucuri ca m-a facut gsi ul....
|
|
|
16-09-08, 12:03
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by kidu2006
Kimi iar esti nesimtit cu lumea sa mor,tu de fiecare data cand te oftici tre sa faci asa ma?:
|
Daca eu fac urat cand ma oftic atunci ce ai facut tu la Buzau si pe forum cu faza cu grupele, cum a fost ??
Iar incepem sa ne certam ?? Nici nu am baut cafeaua aia de impacare si iar o luam de la capat....pe forum normal ca aici iti place tie sa te certi...Ai si nr meu ai si id ul de mess daca mai vrei sa ma certi dar nu pe forum ca nu ne face cinste niciunuia dintre noi...
Salut!
|
|
|
16-09-08, 12:11
|
|
Stage 3
|
bai frate voi ati inebunit de tot?
aceasta problema nu are decat o singura rezolvare sa va mai dati inca o data. de data asta faceti care castiga 2 din 3. si rezolvati problema. cum a zis si Kimi acum scorul este 1-0 pt GSI a recunoscut a batut GSI-ul nu conteaza din ce motive .
o cursa o pierzi sa o castigi din mai multe motive nu doar masina si stiti si voi asta foarte bine mai conteaza si soferul si cum stie fiecare sa-si exploateze masina.Poate Kimi a facut o greseala(asc-ul sau ce are el ) asta este a pierdut. nu este vina nimanui ca a uitat el sa-l dezactiveze a pierdut si gata si frumos ar fi din partea GSI-ului sa mai faca un turnir cu 2 victorii din 3 curse ca se clarifice situatia si atunci nu ar mai exista dubii. O ZI BUNA VA DORESC se face atata tantam pt nimic
|
|
|
16-09-08, 12:13
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by boschetGHC
bai frate voi ati inebunit de tot?
aceasta problema nu are decat o singura rezolvare sa va mai dati inca o data. de data asta faceti care castiga 2 din 3. si rezolvati problema. cum a zis si Kimi acum scorul este 1-0 pt GSI a recunoscut a batut GSI-ul nu conteaza din ce motive .
o cursa o pierzi sa o castigi din mai multe motive nu doar masina si stiti si voi asta foarte bine mai conteaza si soferul si cum stie fiecare sa-si exploateze masina.Poate Kimi a facut o greseala(asc-ul sau ce are el ) asta este a pierdut. nu este vina nimanui ca a uitat el sa-l dezactiveze a pierdut si gata si frumos ar fi din partea GSI-ului sa mai faca un turnir cu 2 victorii din 3 curse ca se clarifice situatia si atunci nu ar mai exista dubii. O ZI BUNA VA DORESC se face atata tantam pt nimic
|
Baiat de nota 10 TAZ ul asta :*... Vineri tre sa ti acord revansa...
|
|
|
16-09-08, 12:14
|
|
Stage 3
|
merci
|
|
|
16-09-08, 12:32
|
|
Stage 3
|
Bv boschet sunt mandru de tine
|
|
|
16-09-08, 13:08
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Fanatik MotorSport]
|
Quote:
Originally Posted by KIMI_VCR
Baiat de nota 10 TAZ ul asta :*... Vineri tre sa ti acord revansa...
|
e un TAZ mai special de fel asa
|
|
|
16-09-08, 14:50
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Fanatik MotorSport]
|
Sper ca discutiile au incetat, nu de alta dar atata timp cat avem aceeasi pasiune nu cred ca ar trebui sa ne spargem capetele. Daca boby este fair play ii va acorda revansa lui kimi, momentan cum a zis si kimi este 1-o pentru gsi.....asta pana data viitoare, cand poate balanta se inclina in favoarea lui kimi.....pana atunci multa bafta la modificari baieti.
|
|
16-09-08, 17:54
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Kimi nu e niciun conflict...cel putin din partea mea. Ti-am explicat ca masina am pregatit-o special pentru cursa de sambata, in momentul de fata revenind in stadiul de masina de zi cu zi...ca sa zic asa.Sa nu inteleaga lumea ca cine stie ce i-am facut......doar i-am pus priza aia de aer si am dat banchetele jos.....atat. Revansa, sau cursa intre noi doi va exista dar numai in cadru legal...nu ma dau dupa visin sa zic ca gata te-am facut si sunt mai bun, doar ca la momentul respectiv eu am fost putin mai rapid.
kidule tzelul meu in viata nu sunt liniutele....pur si simplu mi-am dorit o masina mai speciala si imi place sa cred ca am reusit.....chiar daca il faceam sau nu pe kimi, gsi-ul si-a demonstrat puterile si in alte competitii.
Chiar imi doresc inca o cursa doua cu kimi.....si sper din tot sufletul sa ma faca.....asa ma voi ambitiona si voi completa piesele care imi mai trebuiesc la masina. In momentul in care am cumparat si montat tot pe masina......fiti siguri ca voi posta modificarile.
Apropo....gsi-ul e de vanzare )
|
16-09-08, 18:04
|
|
Stage 3
|
FRATI MEI MAI NEGRI (CA SA ZIC ASA ) TURCILOR SITUATIA A FOST CLARIFICATA KIMI A PIERDUT CU GSI-UL ASTA ESTE A FOST MAI BUN DATA VIITOARE NU SE STIE.
POATE GSI-UL VREA SA NE TINA IN SUSPANS SAU NU VREA SA SE ELUCIDEZE MISTERUL TREABA LUI.
KIMI ASTA ESTE FRATE PANA LA URMATOARELE LEGALE MAI DECLARATE INCA O DATA INVINS ( EU STIU CA TU AI MAI RECUNOSCUT O DATA ASTA) SI CERE-TI REVANSA
GSI-ULE DACA TOT ZICI CA AI FACUT ASA PUTINE MODIFICARI NU CRED CA TI-AU LUAT MAI MULT DE 1 ORA LE POTI FACE ORICAND MAI ACORDA-I O SANSA LUI KIMI SI ASA VETI PUTEA DORMI LINISTITI SI VOI DOI SI NOI TOTI
Last edited by boschetGHC; 16-09-08 at 18:06.
|
|
|
16-09-08, 18:12
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Boschet...vad ca ai o varsta...ilegale nu mai fac...am facut o singura exceptie cu mma-ul . Revansa va fi doar in cadru legal, dupa cum spune si kimi el va veni mai pregatit.....eu voi fi la fel ca la pitesti, pentru ca in lipsa pieselor nu prea mai am ce sa ii fac. Sincer...eu unu dorm linistit....la fel ca si kimi banuiesc...nu e asta problema si chiar nu am de ce sa ma agit....am ascultat sfaturile unui om intelept si nu am nimic de pierdut. Oricum ai da-o.....gsi-ul este inferior seatului. Va urez multa bafta pe strazi si nu numai...si sa dea Domnul sa ne vedem sanatosi la urmatoarea legala care sper sa fie la Baneasa
|
|
|
16-09-08, 18:19
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by bobby_gsi2
Boschet...vad ca ai o varsta...ilegale nu mai fac...am facut o singura exceptie cu mma-ul . Revansa va fi doar in cadru legal, dupa cum spune si kimi el va veni mai pregatit.....eu voi fi la fel ca la pitesti, pentru ca in lipsa pieselor nu prea mai am ce sa ii fac. Sincer...eu unu dorm linistit....la fel ca si kimi banuiesc...nu e asta problema si chiar nu am de ce sa ma agit....am ascultat sfaturile unui om intelept si nu am nimic de pierdut. Oricum ai da-o.....gsi-ul este inferior seatului. Va urez multa bafta pe strazi si nu numai...si sa dea Domnul sa ne vedem sanatosi la urmatoarea legala care sper sa fie la Baneasa
|
GSI-ule vad (observ ) ca nu ai inteles cu adevarat despre ce este vorba (pacat)
Spre dosebire de alti noi nu asteptam ce 5 evenimente pe an sa ne testam masinile in care bagam atatia bani si timp nimeni nu vorbea de ilegale eu unu nu cunosc pe nimeni care sa participe la curse ilegale
si app kimi este mereu pregatit noi nu modificam masinile doar pt anumite competitii noi le modificam si asa raman modificate
|
|
|
16-09-08, 19:10
|
|
Stage 1
|
Gata fratii mei.....Opriti-vaaaaaaaaaaa
Boby tre sa bem o bere impreuna ca nu se mai poate si postam poze cu noi doi la masa sa vada lumea ca nu avem ura unu pe altu...
Modificarea mea de la urmatoarea cursa va fii un biletel pe care mi-l voi pune pe volan si voi scrie pe el SCOATE ESP UL
Va pup...
TAZ ne vedem vineri
|
|
|
16-09-08, 23:42
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Kimi...nu are rost sa iti incarci masina cu biletele.....da urat...promit solemn ca vin eu inainte de start si il anulez dar sa imi pui si tu un biletel sa scrie mare.....NU MAI MULT DE 6500. Pana ulta alta o lasam asa si sper sa ma tineti la curent cu ceva legale.Bafta
|
|
|
|
|