Member of: [PARTICIPANT CURSE] [PORSCHE] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
Re: Marele Premiu al Buzaului V
Quote:
Originally Posted by agentu`secret
felicitari lui MIHAI cu porsche....cutia o rezolvam asa cum am rezolvat si ambreiaju..nu mai abuza de ea (ca imi aduci aminte de a mea)...ca ii amesteci sincroanele..)
ms ms ms!
Pacat ca nu ai venit...
oricum tre sa ne vedem noi
toate cele bune si paote data viitoare o sa am reglata masina pe sport nu pe economic si... a da... era sa uit... poate nu o sa mai fie lume pe pista!
Taz-ul are motor 2.5 12v. S-a dat cu JAC-ul de Mm, acelasi motor.
fara turbo parca nuh? poti sa-mi spui ce modificari are pe partea tehnica?..daca nu e secret
ps la ultimul film..ma refeream la cel filmat dintr-o pisica.... cand drumul era gol..adica plecasera toti acasa si din cate am vazut i-a cam dat o masina
fara turbo parca nuh? poti sa-mi spui ce modificari are pe partea tehnica?..daca nu e secret
ps la ultimul film..ma refeream la cel filmat dintr-o pisica.... cand drumul era gol..adica plecasera toti acasa
Nu, nu are turbo. alte detalii nu sunt in masura sa dau... nu e masina mea... De fapt, nici de a mea nu as spune...
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Fanatik MotorSport]
Quote:
Originally Posted by leonard
ps la ultimul film..ma refeream la cel filmat dintr-o pisica.... cand drumul era gol..adica plecasera toti acasa si din cate am vazut i-a cam dat o masina
2.5 12v TAZ(172cp) vs 318is Pisica(140) o fi diferenta mare ?
Salut sunt TAZ-ul motorul meu in momentul de fata nu are nici o modificare l-am facut decat sa mearga in mintile lui acum urmeaza sa ii fac ceva modificari . si singura diferenta intre mine si JAC a fost ca el are cutie de viteze de Alpin si asta a facut diferenta.data viitoare mai stam de vorba
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Fanatik MotorSport]
Quote:
Originally Posted by boschetGHC
Salut sunt TAZ-ul motorul meu in momentul de fata nu are nici o modificare l-am facut decat sa mearga in mintile lui acum urmeaza sa ii fac ceva modificari . si singura diferenta intre mine si JAC a fost ca el are cutie de viteze de Alpin si asta a facut diferenta.data viitoare mai stam de vorba