Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Fanatik MotorSport

Closed Thread

Thread Tools
Old 27-04-09, 10:12   #46
boschetGHC

Stage 3

Default Re: Legale Slatina 25-26 This Month

fleicitari mai Fanaticilor ! felicitari pt cupa dar mai ales pentru perseverenta.Tinet-o tot asa.
Semnat UN OARECARE
boschetGHC is offline  
Old 27-04-09, 10:48   #47
flipper

Stage 5

flipper's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fanatik MotorSport]

Am fost, am vazut, am participat, ne-am distrat. Felicitari lui Batman si Logo pentru participare si diplome, le meritati. Anul acesta am fost prezenti la toate evenimentele de pana acum si eu zic ca am iesit cu fruntea sus.....participarea conteaza. Imi pare rau ca nu au fost mai multi prezenti la linia de start, ar trebui sa luati exemplu de la Batman si Logo, chiar isi merita locul in club.

AMBREIAJE CUSTOM, ambreiaje reconditionate, service auto, diagnoza auto la cele mai mici preturi...Execut evacuari, trasee intercoolere la cele mai mici preturi. 0732.952.851 / 0761.596.290

flipper is offline  
Old 27-04-09, 11:02   #48
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Kidule ai vazut ca am fost baiat ascultator si am procedat cum ati vrut, sa iasa bine pt voi. Si de data asta ai scapat....... Motivul pt care am facut-o?........am incercat sa dau dovada de fair play si ca aceste evenimente sa faca din noi , participantii un grup unit.
Ps: parca regret putin ca nu mi-am ascultat "E"-ul interior si sa ma bag la grupa C

2,0 MPI.......109 iepe si shase cai frumosi
bobby_gsi2 is offline  
Old 27-04-09, 11:17   #49
flipper

Stage 5

flipper's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fanatik MotorSport]

Quote:
Originally Posted by bobby_gsi2 View Post
Kidule ai vazut ca am fost baiat ascultator si am procedat cum ati vrut, sa iasa bine pt voi. Si de data asta ai scapat....... Motivul pt care am facut-o?........am incercat sa dau dovada de fair play si ca aceste evenimente sa faca din noi , participantii un grup unit.
Ps: parca regret putin ca nu mi-am ascultat "E"-ul interior si sa ma bag la grupa C
Boby, felicitari pentru participare si pentru masinuta. Esti ambitios si vei ajunge sus...respect!
flipper is offline  
Old 27-04-09, 11:23   #50
rzn_vl

Stage 5

rzn_vl's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

Felicitari tuturor participantilor la liniute...eu am vazut pe forum...m-a interesat...am participat...am iesit pe locu 1 la clasa A....1800cmc cu forduletzu fiesta ala visiniu si suparat...a fost o organizare super...va multumesc!poate ne mai intalnim si la alte liniute.
rzn_vl is offline  
Old 27-04-09, 12:01   #51
kidu2006

Stage 5

kidu2006's Avatar

Quote:
Originally Posted by bobby_gsi2 View Post
Da sar`na,dar cu tine zic eu ca nu aveam rost sa ma dau,si nici cu Kimi ca m-am dat in Buc si am vazut
Ramasesem noi4,tu cu kimi si eu cu golfu galben .. am zis sa fim echilibrati si sa avem fiecare cate o sansa daca tot ajunsesem ultimii 3 ai nostrii care ne stiam + 1
Golful ma batut din vina mea pana la urma .. in fine..ne mai vdm si mai stam la taclale
Old 27-04-09, 12:03   #52
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by flipper View Post
Boby, felicitari pentru participare si pentru masinuta. Esti ambitios si vei ajunge sus...respect!
Mersi....intradevar.....masina a iesit pe placul meu si sunt incantat ca am dovedit ce vroiam. Masina mea teoretic trage mai bine ca la pitesti cand l-am batut pe kimi, insa duminica in grupa am vrut sa vad daca pot sa il bat pe kimi in varianta "de strada". I-am spus la start ca ma bate.......insa nu m-a crezut.....i-am dovedit ca am avut dreptate. Desi nu caut scuze , cel mai rau ma oftic ca din entuziasm am plafonat-o pe a 3-a si asta m-a costat.....daca nu o plafonam......era finish-ul mai strans. Am vazut ce poate cotiga.....si daca kimi nu umbla la seat....ii promit ca la urmatoarea legala ma voi bate cu el la 100% din capacitatea masinii. Dupa demontarea farului am mai incercat odata....insa esp-ul si-a spus din nou cuvantul si dupa ce am schimbat treapta 3 am franat......nu vreau victorii nemeritate si nu era corect fata de el. Cred ca pana la urma o sa ma inteleg cu el...si facem cu randu`....el o cupa eu o cupa...si tot asa . La fel si cu kadettu` castigator la grupa c.....eu luasem un avantaj bunicel...insa e a carait-o pe a 3-a.....si am procedat la fel....am franat si i-am recomandat sa mai faca odata scoala de soferi . Desi a recunoscut ca nu ma mai prindea.....eu nu o bifez in dreptul victoriilor.....pur si simplu vreau curse ok din partea ambilor participanti.
Ps: deja sunt off rau de tot.....dar pe mine m-a distrat rau de tot cursa cu skoda neagra de ot.
bobby_gsi2 is offline  
Old 27-04-09, 19:12   #53
kidu2006

Stage 5

kidu2006's Avatar

Nu esti off deloc,se mentin discutiile pe marginea subiectului!Frate pana la urma suntem oameni nu roboti,eu persoal cand m-am dat cu golful am avut emotii si cred ca la orice cursa o sa am!
Am avut mainile transpirate si o parte din ambreaj era pe duca,am zdruncinat-o IAR pe a2a si ma costat!Sincer imi doream locul pe podium,cupa si-o doresc toti,dar niciodata nu am crezut ca o sa ajung la cupa,incep si eu cu podiumul cu toate ca am mult pana unde esti tu sau Kimi!
Sincer golful il bateam,l-am rugat insistent sa se dea cu mine iar la libere si ma refuzat ... mai ales cand am vazut ce bataie i-a tras Kimi,mai rau ca mine!
In fine,asta e, a trecut,mergem la urmatoarea~
Am inteles ca pe 17 Mai SPEEDLINE or sa organizere IAR o competitie legala parca la Constanta!Stiu ca o sa fie galagie mare,dar tind sa cred ca or sa faca treaba buna ca anul trecut
Bobby iti urez bafta si la restul la fel
kidu2006 is offline  
Old 27-04-09, 22:06   #54
kimi
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

kimi's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

17 mai Tulcea ... O sa fie forta sunt convins...

Boby daca isi punea in cap sa ia grupa o lua sunt convins
kimi is offline  
Old 27-04-09, 22:49   #55
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Desi suna bine....la Tulcea nu voi fi prezent, am eu o nebunie de-a mea cu maxim 150 km deparare de mine )) consider ca nu se merita....in schimb daca imi ziceti de un vtm acum ma sui in masina :P.
Kidu.....acolo o sa fie concurenta mare....esti baiat destept....alege cu cap adversarii si o sa ai parte de cateva "intreceri"...odata si odata tre sa dai piept cu unu` din cei cunoscuti.
Kimi....minim un sfert de finala . Oricum.....ce e de furca la grupa ....r5...fie el aspirat sau turbo, golful verde, mai o honda....si cine stie ce surprize mai apar.
bobby_gsi2 is offline  
Old 28-04-09, 09:46   #56
kidu2006

Stage 5

kidu2006's Avatar

Iti dai seama ca la cat de ars am fost,mai ales la Tulcea anul trecut de Robert SIO cu Octavia de 90cp+soft)) o sa fiu mai atent la ce adversari imi aleg
Acolo stiu ca nu am sanse prea mari,dar sa vedem
kidu2006 is offline  
Old 28-04-09, 22:05   #57
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]

pozee https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/119099-cursa-accelerare-402m-slatina/page-12.html

Last edited by browser; 29-04-09 at 16:09.
cryssl is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -