Quote:
Originally Posted by david_david
Dany, ms fff mult de invitatie, dar azi am aflat de niste mici probleme cu clubul si noi, ca si club(NoSpeedLimit) nu ne putem prezenta asta seara. Daca sunt doritori sa vina individual...e ok...nu am nimic impotriva. Cu alta ocazie va onoram cu prezenta cu cea mai mare placere. da-mi un PM cu nr tau de tel si id si vb mai multe
|
Ok ...ti`l trimit imediat si nr si id ...
Dar m`am gandit ca si voi din Slatina si noi din Valcea....sa ne cunoastem toti...mai ales ca voi sunteti cu NSL si noi din Valcea cu MR ( eu nu ma pot considera din MR deoarece inca nu am 18 ani si nu am masina personala..dar pe viitor...nu se stie
) si sa facem ceva frumos...doritori vad eu ca sunt
Quote:
Originally Posted by cryssl
Mai am si eu o precizare de facut.. toata treaba despre intalniri /curse si alte prosti se discuta pe privat sau pe messenger....deoarece pe internet au aparut multe articole gen"ccurse in slatina" si nu vrem asta..
|
Da asa este....am vazut ce mi`a aratat Criss pe messenger..niste nenoriciti de copii !!!!
- asta din ce am vazut acolo !
Numai bine la toata lumea...la cat mai multe intalniri
)
Si nu va speriati daca vin baietii colorati in rosu/albastru ....daca nu sunteti pe strada si sunteti pe alte parti...si nu va face nimeni reclamatie ca sunteti pe proprietati private...nu au ce sa va faca
)))