Quote:
Originally Posted by david_david
Bravo!!! am vazut fordu' tau de multe ori in slatina....e superb....Faza penala cu tn cu fordu in vara, knd veneai de la Taverna(k p stradutza aia plina de gropi stau eu) si te opreste politia fara a avea un motiv anume, nush c plm te tot minteau ei p'akl(cred k erau invidiosi pe masina )))si dupa ce i-ai siictirit ai turat-o intr-un mod jmeker rau si caschetarii raman fara cuvinte )))). felicitari si pt celelalte masini ale tale(navigator-u', etc). numai bine
|
lol e greu sa faci ceva in SL fara sa te vada careva... ce ai mai vazut tu inafara de faza aia? Ohhh nevermind mai bine ramine intre noi
Am fost cu gasca la niste haleala la Taverna in seara aia si la plecare tipu a vrut sa-m dea fiola, iam zis ca sunt Mormon, la care lam lasat uimit, ce e aia? Mormon domne nu ai auzit, nu avem voie sa fumam, sa bem alchol, cola, sau altele, nu avem voie sa injuram, sa fim obraznici, dar avem voie sa futem si sa facem multi copi
Mai in serios dadea fiola la toti care plecau de la Taverna. In mare nu am probleme cu politia romana daca o ti cu respect si caterinca, multi sint doar curiosi sa vada masina si sa se uite, nimic de zis e mult mai mare cand stai linga ea decat in poze. Chiar si cand am calcat legea au derutat de la greseala la curiozitate, probabil ca faftul ca sunt din state si nu vor sa se complice cu o amenda pe o adresa din state la cre mare lucru nu au ce face o si lasa balta.
Aveti grije ce faceti pe strazi, recent am pierdut si eu o ruda apropiata intrun acident de masina la buzau, au murit 2 in ziua aia si al 3-lea grav ranit. Masina mea am facuto cu un singur scop daca ai citit Threadurile mele. Siguranta cat de cat pe drumurile romaniei in vacanta.
Keep it safe and keep it fun