[QUOTE=morghen;1738095]asha...deci...3 beri and counting...da bah..vreau sa ies in evidentza...de aia imi pun stickere shi culori de cacat pe mashina ca tine....ce sa zic...uita-te ce mashina am compara cu ce ai tu shi apoi tasteaza. Ma bag in seama pt ca e clubul RS shi e omul meu la care te dai !
Omu cu g60 tzi-a zis ca are vreo 200-210 cai IN MOMENTUL DE FATZA....nu stock...eu shi mai multe persoane eram acolo cand tzi-a zis asta...shi e adevarat. R5 are catzi cai are dar are cu vreo 300-400 de kg in minus fatza de o mashina normala...tu nu te gandeshti la asta?...chiar nu potzi sa te gandeshti la asta?? shi cand zici ca eu nu stiu absolut nimic de r5...cu cine ma compari...cu tine ?

nu-tzi permit sa ma compari cu tine !
La voi e important doar sa va datzi pe bulevard shi te dai in spectacol pe forum? in schimb la curse o dai in certuri shi nemultzumiri. Accidentul ala ar trebui sa va fie un semnal de alarma shi o invatzatura de mine...in schimb te tzi tzau ca un caine comunitar in ciuda faptului ca toata lumea stie ca vorbeshti prostii shi pun pariu oamenii tai din clubul tau cred ca vorbeshti prostii....daca aveai ceva in tine te uitai shi tu acuma la un borcan scris cu markeru...in schimb te uitzi la ce am scris eu shi te enervezi la culme....shi iar postezi aiurea pana cand nu o sa te mai bage nimeni in seama....defapt stii ce..posteaza frate shi scrie cat vrei tu shi ce vrei tu...n-o sa ma opreshti sa-mi beau berea orice ai face.
[/QUOTE
prietene cam intreci masura si deja incepi sa vb chestii ce nu au legatura cu evenimentul si nu ii prea bine sincer iar pt. cultura ta generala am luat si eu un amarat de borcan pe care scrie locul 3 spre deosebire de tine, iar despre masina ta o sa vedem ce poate la urmatorul eveniment care poate se v-a tine la satu mare numai sa nu refuzi sa te pui la start k la voi vad k asa se obisnuieste k asa din povesti pe forum si eu pot spune multe.....ii ciudat k nu ti-am auzit glasciorul pe aeroport numai acuma pe forum daca tot ai fost acolo si ai auzit discutia, latri si u cand esti la tine in curte de dupa gard,si te rog sa iti masori cuvintele