Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Baia-Mare

Reply

Thread Tools
Old 28-03-09, 15:18   #31
razvyrulz

Stage 5

razvyrulz's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Garaj -- cum se monteaza piesele pe masina

Salut,

Am in golf scaune recaro si am buton pt reglarea pe inaltime, doar ca nu merge (mufele's sub scaun). Am dus un fir direct pe baterie sa vad daca functioneaza motorasele si sunt functionale. Acum vreau sa le leg definitiv, sa fie functionale, cum procedez? Unde leg acele motorase? sa mearga doar cu contactul pus...

Multumesc anticipat,
razvyrulz is offline   Reply With Quote
Old 30-03-09, 08:51   #32
M I V E C

Stage 5

M I V E C's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

foarte usor,,,,, ca sa nu te complici si ca sa ai si o siguranta( in caz de domne fereste) eu as trage firele de alimentare de pe cablul care alimenteaza BRICHETA (is si aproape, ai si siguranta, ) asta in cazul in cere vrei sa faci treaba repede,

Last edited by M I V E C; 30-03-09 at 08:55.
M I V E C is offline   Reply With Quote
Old 30-03-09, 13:59   #33
razvyrulz

Stage 5

razvyrulz's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by M I V E C View Post
foarte usor,,,,, ca sa nu te complici si ca sa ai si o siguranta( in caz de domne fereste) eu as trage firele de alimentare de pe cablul care alimenteaza BRICHETA (is si aproape, ai si siguranta, ) asta in cazul in cere vrei sa faci treaba repede,
Salve,

Cam la solutia asta ma gandeam si eu doar ca nu eram sigur daca nu e bai ) saptamana viitoare probabil ca ma ocup de scaune. Ms,
razvyrulz is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -