Quote:
Originally Posted by adisoruc
@danny nu e rosu!
@marc te-am vazut si eu in trafic si am vazut ce poama esti...!! invata semnele sau spune-i lui taicato sa se lase de condus daca nu cunoaste semnul de pe luneta (triunghiul rosu cu un copil in mijloc ca sa stii si tu!!)
|
Chestia cu indisciplina la volan sau clacxonatul aiurea ii dau perfecta dreptate lui VG30DETT nici eu nu tolerez asta desi poate ca uneori si eu sunt indisciplinat in trafic (de nevoie) . Dar sa ceri cuiva sa respecte niste semne care nu apar in legislatie mi se pare apsurd ... unde apare in legislatie semnul de pe luneta "triunghiul rosu(atentie copil la bord) "? asta ce inseamna sa respectam toate semnele pe care le lipeste lumea pe luneta ? sa va enumar cateva ... caine la bord , blonda la bord ,manelist la bord , un peste ( pescar la bord ?) .
Singurul semn legal pe luneta este este bulinuta galbena cu semnul de exclamare (semnul incepatorului) 1 an de zile de la obtinerea permisului dar nici macar fata de acest semn nu exista vre-o obligatie ci doar o atentionare (ca cel ce-l poarta poate fi imprevizibil ) atat doar ...