toata lumea discuta si pune poze de la nu stiu ce eveniment, dar nimeni nu a postat inca poze de la acest eveniment unic pe plan local si national. romania, ca sa nu zic baia mare, nu v-a mai vedea asa ceva curand! acum sincer ma bucur ca traiesc in romania si ca vad asa ceva, pasiune si un adevarat interes pt motor-sport!
Incep eu! Am ramas uimit sincer, asta pe langa ca am luat o piatra in fata! Am avut parte si de o schimbare de cauciuc,pe langa acel accident. A fost ceva foarte interesant sa vezi depasire intre camioane prin curbe si etc. Intr-adevar nu stiu daca ne vom mai intalnii vreodata cu asa ceva, sa stai de vorba cu oameni de prin staff-uri care au 20 de participari la dakar si cu oameni pe care-i vezi pe la tv.
toata lumea discuta si pune poze de la nu stiu ce eveniment, dar nimeni nu a postat inca poze de la acest eveniment unic pe plan local si national. romania, ca sa nu zic baia mare, nu v-a mai vedea asa ceva curand! acum sincer ma bucur ca traiesc in romania si ca vad asa ceva, pasiune si un adevarat interes pt motor-sport!
Hai ca pun eu cateva poze...nu sunt foarte reusite scuzati claritatea
P.S.: 2 poze spion cu Bmw-ul lui Marc Corneliu...
si 2 cu A5-ul dar sunt cam neclare...
ce mi-a placut super mult, a fost tirul, din fatza hotelului mara, care s-a extins... era f**king awesome
si apropo de ce ai zis tu bogo, merita vazut... ii o sansa poate unica in viata
__________________ Rule 1: Always win.
Rule 2: Never lose.
Rule 3: Never back down.
“On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, 'Okay, this is the limit'. And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.” (Ayrton Senna)
one in a life time! asa ceva o viata intreaga nu mai vezi, alti traiesc o viata din pasiune pt asa ceva, sunt fanatici pana peste cap si vad doar la tv-u sau in reviste, si noi avem acest minunat prilej sa ii vedem LIVE!
Foarte frumoase pozele Bogo...felicitari
Stai linistit Tudor...ca era blocat si ghidonul... doar daca le ridica pe ambele,si nu cred ca face nimeni hernie pentru 2 scutere amarate
Bogo-scuze pt. dublu post si te rog frumos s-a unesti posturile...ms