06-12-08, 00:16
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Intalnirea Baimarenilor !
Quote:
Originally Posted by robbyxX23
am stat prin parcare de la 10:00 cam pana la 10:25.. cam asa, apoi am plecat la Petrom la suc/ceai/etc.. la 11 a mers pana acolo #GroupieLuvva dar a spus ca nu era nimeni..
|
MAMA ei de treaba )) io putin mai iute ca el )
TRE' numere de telefon :P ... sa nu facem de astea pe viitor :P
|
|
|
06-12-08, 00:29
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by razvyrulz
MAMA ei de treaba )) io putin mai iute ca el )
TRE' numere de telefon :P ... sa nu facem de astea pe viitor :P
|
eu am fost pe la 23.05 cand miam luat prietena de la real si nu era nimeni acolo. poate data viitoare stabilim de joi unde ne vedem si la ce ora. numa bine
06-12-08, 02:34
|
|
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
pai era scris pe forum ora 10 parcare praktiker. Ce trebuia mai clar de atat? La 10 fix eram 3 masinia acolo. La si 25 neam saturat de asteptat in frig si am mers la Petromu de langa real. Tare prompti sunteti. Poate data aviatoare va organizati mai cu sarg )
|
|
|
06-12-08, 09:53
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi]
|
poi bai ce agitatie ca au fost doar 3 masini,,,si iara zic, atunci cand altii mergeau la intalniri, vai nici nu stiati de forumul asta,,,
|
|
|
06-12-08, 09:57
|
|
Stage 5
|
Mivec te rog eu frumos, hai sa n`o mai ardem aiurea pe threadu` acesta, s-a mai discutat o data aceeasi problema(intalniri, tuningul in bm, etc.)si nu s-a ajuns nici unde.Ms!
P.S:Poate se face ceva frumos vinerea viitoare, si ne anuntam mai multi.
|
06-12-08, 11:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Soche
pai era scris pe forum ora 10 parcare praktiker. Ce trebuia mai clar de atat? La 10 fix eram 3 masinia acolo. La si 25 neam saturat de asteptat in frig si am mers la Petromu de langa real. Tare prompti sunteti. Poate data aviatoare va organizati mai cu sarg )
|
problema e ca nu am putut veni mai iute )
|
|
|
06-12-08, 11:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by M I V E C (ex.R M B)
poi bai ce agitatie ca au fost doar 3 masini,,,si iara zic, atunci cand altii mergeau la intalniri, vai nici nu stiati de forumul asta,,,
|
asa si?
|
|
|
06-12-08, 12:00
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
sper ca data viitoare sa ajung
|
|
|
06-12-08, 12:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
Nu cumva tu ai inventat gaura la macaroana , mersu` pe jos si cainii cu covrigi in coada. Daca lumea te respecta , nu tre` s`o arzi la modu` : aroganta maxima. Pur si simplu vei intra la categoria : agasant. Am inteles, tu ai fost primu`n toate. NU ne mai amintii
|
|
|
06-12-08, 13:09
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
) bine zis
|
|
|
06-12-08, 13:24
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
|
Pai atunci fa scandal la cine a zis ca o sa mearga si nu au mers, nu la toata lumea.
|
|
|
06-12-08, 14:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GroupieLuvva
Nu cumva tu ai inventat gaura la macaroana , mersu` pe jos si cainii cu covrigi in coada. Daca lumea te respecta , nu tre` s`o arzi la modu` : aroganta maxima. Pur si simplu vei intra la categoria : agasant. Am inteles, tu ai fost primu`n toate. NU ne mai amintii
|
Amin !
Quote:
Originally Posted by 3SGE
Pai atunci fa scandal la cine a zis ca o sa mearga si nu au mers, nu la toata lumea.
|
) Hai mamaica ca nu se lua nimeni de tine nu fi suparat
Nu ma refeream la toti, dar am zis ca o sa fie un obicei si incepuse bine, foarte multe masini iar a 2-a intalnire 3 masini am ramas
|
|
|
06-12-08, 15:01
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Amin !
) Hai mamaica ca nu se lua nimeni de tine nu fi suparat
Nu ma refeream la toti, dar am zis ca o sa fie un obicei si incepuse bine, foarte multe masini iar a 2-a intalnire 3 masini am ramas
|
Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung prima data la intalnire, saptamana trecuta dar e mult prea devreme sa organizati inca una , la doar o saptamana distanta. O sa fiti doar voi.
06-12-08, 16:26
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi]
|
Quote:
Originally Posted by SpeeDBreaker
Mivec te rog eu frumos, hai sa n`o mai ardem aiurea pe threadu` acesta, s-a mai discutat o data aceeasi problema(intalniri, tuningul in bm, etc.)si nu s-a ajuns nici unde.Ms!
P.S:Poate se face ceva frumos vinerea viitoare, si ne anuntam mai multi.
|
incercati sa urmariti prognoze meteo, ca pe ploaie, cred ca cel mult 3 masini vor fii la intalniri.
Quote:
Originally Posted by razvyrulz
asa si?
|
poi ce vrei sa iti mai zic, ca vad ca esti mai greu de cap, (am sa iti trimit un desen) ca poate atunci nu mai intrebi : asa si??
Quote:
Originally Posted by GroupieLuvva
|
pe tine nici nu ma pot supara, stim amandoi dece, si apropo alea erau inventate deja,,,,, deci eu am inventat uleiul pt pila, si burghiul cotit.
|
06-12-08, 18:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
incercati sa urmariti prognoze meteo, ca pe ploaie, cred ca cel mult 3 masini vor fii la intalniri.
poi ce vrei sa iti mai zic, ca vad ca esti mai greu de cap, (am sa iti trimit un desen) ca poate atunci nu mai intrebi : asa si??
pe tine nici nu ma pot supara, stim amandoi dece, si apropo alea erau inventate deja,,,,, deci eu am inventat uleiul pt pila, si burghiul cotit.
|
Multumesc de aprecieri, astept desenul pe mail )
|
|
|
|
|