Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Baia-Mare

Reply
 
Thread Tools
Old 27-04-15, 12:06   #1
Vidanjare_BaiaMare

Stock
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 1
Default Vidanjare_BaiaMare

Care sunt partile esentiale ale unei cladiri? Daca suntem intrebati, majoritatea dintre noi raspundem ca fundatia casei impreuna cu facilitati diverse cum ar fi apa curenta, electricitatea, incalziarea, aerul conditionat. Fara indoiala acestea sunt foarte importante dar fara un plan sanitar foarte bine pus la punct cu canale de scurgere bine planificate nici o cladire nu este completa. Toti incercam sa ne mentinem casa cat mai curata, fara mizerie si praf dar cat de des incercam sa curatam si canalizarea? Daca sunt lasate nesupravegheate o perioada mai indelungata canalele infundate pot sufoca sistemul sanitar complet. Cel mai bine este sa curatam acest sistem o data la 4-5 ani. Initial poti crede ca aceasta este o munca foarte usoara, dar in realitate este mult mai complexa si greu de executat. Pentru a face o vidanjare profesionala si a putea sa cureti canalele de scurgere eficient cel mai indicat este sa angajezi o firma specializata in desfundare canalizare.
Daca gospodaria Dvs. nu este conectata la reteaua publica de canalizare atunci veti avea nevoie sa goliti fosa septica astfel incat mediul incojurator sa nu fie afectat.
Experienta dobandita de-a lungul timpului este avantajul nostru. Pentru aceasta societatea noastra detine toate autorizatiile si avizele necesare, conform legislatiei in vigoare.
Utilajele si tehnologia folosite au un rol foarte important, de aceea trebuie sa fie printre cele mai moderne iar astfel si realizarea lucrarilor pentru desfundare canalizare sau vidanjari, va atinge cele mai inalte standarde de calitate.
Domeniul principal de activitate al firmei noastre din Baia Mare este prestari servicii: vidanjare, vidanjare decantoare, desfundari canalizari, spalari canalizari, curatari canalizari, decolmatari retele de canalizare si preluare a apelor uzate menajere.


Contactati-ne : http://www.vidanjare-baiamare.ro
Vidanjare_BaiaMare is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -