Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Baia-Mare

Reply
 
Thread Tools
Old 19-08-13, 08:08   #1
VeidecRacing

Stage 1
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 23
Exclamation VEIDEC Racing Unleashed !!! Baia Mare 24-25.08.2013

Asociatia Tineri Pentru Tine Maramures si VEIDEC Romania au placerea de a va invita in data de 24.08.2013 25.08 2013 in incinta Aeroportului International Baia Mare pentru o doza de adrenalina si cai putere dezlantuiti in cadrul curselor de accelerare pe 402 m atat pentru iubitorii auto la categorii profi si street, cat si pentru iubitorii si pasionatii moto concurs accelerare pe aceeasi distanta.
Mirosul cauciucurilor arse si multe multe emotii pentru toata lumea in cadrul show-urilor oferite de catre drifteri, invitatii speciali din Ungaria (Ianos RADIR Radak si Simon CSABA) si binenteles show de exceptie oferit iubitorilor moto de catre invitatul nostru Miklos MIKEBOY Kulman. Pentru cei interesati sa simta nu numai sa vada, invitatii nostrii ii asteapta in fiecare zi in cadrul sesiunilor de Drift Taxi.
Cu ocazia acestui eveniment, tuning-ul revine in Baia Mare si ii asteapta pe toti pasionatii de masini modificate in cadrul expozitiei organizate unde cele mai frumoase si spectaculoase masini vor fi premiate pe categorii specifice.
Nu doriti sa luati parte la nici unul din concursurile organizate ? Nici o problema deoarece in calitate de vizitator puteti beneficia de unul sau mai multe premii oferite in cadrul tombolelor pentru spectatori.

Asadar, iubitori ai vitezei, pasionati de motociclete, tuning sau drifturi, expozanti sau simplii vizitatori, aveti toate motivele sa fiti prezenti si sa nu ratati aceasta ocazie de exceptie oferite de evenimentul VEIDEC Racing Unleashed !!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	afis A4.jpg
Views:	46
Size:	5.41 MB
ID:	2838548  
VeidecRacing is offline   Reply With Quote
Old 19-08-13, 09:56   #2
VeidecRacing

Stage 1
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 23
Exclamation Re: VEIDEC Racing Unleashed !!! Baia Mare 24-25.08.2013

Dragi participanti, vizitatorii si toate persoanele interesate de evenimentul nostru, va anuntam ca indiferent de categoria la care doriti sa participati in cadrul evenimentului VEIDEC Racing Unleashed, concurenti la moto, street, profi, expo tuning sau spl car audio organizatorii au pregatit pt primii 3 clasati nu numai diplome si medalii ci si premii consistente. Pt vizitatori se organizeaza in ambele zile tombola cu 3 premii. Un motiv in plus sa nu ratati cel mai mare eveniment de acest gen organizat in Maramures. Va asteptam !!!
VeidecRacing is offline   Reply With Quote
- Copyright 2019 4Tuning -