cristi la voi nu se dezlipesc parasolarele de la frig ? unde le puneti si cine vi le face?) ancheta
nu avem nici o problema cu ele..la mine pe masina la montat pe ploaie )) si nu avem probleme.....in ferneziu la cineva le facem..are scule performante..daca te intereseaza iti dau un nr de telefon.....
Dupa atatea discutii despre scopul clubului vostru "DOLAR RACER Baia Mare", eu va fac o propunere : https://forum.4tuning.ro/195-satu/163...nt-2010-a.html asta ca sa puteti demonstra ca nu se rezuma totul la spart de semintze
Acelasi lucru l-am postat si pe topicul dedicat clubului "Red Line Racing".
Din Baia Mare s-au anuntat cativa concurenti insa nu stiu daca acestia apartin sau nu din cluburile de mai sus
nu stiu ce tot aveti voi cu spartul semintelor, nu se sparge seminte la nici o intalnire, si nici nu se asculta manele chiar deloc!!! si nu suntem doar Baia Mare!!! sunt membri de prin tot Maramuresul si cativa si din Salaj!!!