01-12-09, 18:17
|
|
Stage 5
|
Show-ul anului
Avand in vedere ca a fost un an plin de evenimente automobilistice postati filmari sau poze cu evenimentul care v-a placut cel mai mult
|
|
|
01-12-09, 18:18
|
|
Stage 5
|
Re: Show-ul anului
cel mai mandru din punctul meu de vedere a fost cel din satu mare, din toate punctele de vedere
https://vimeo.com/5367944
|
|
|
01-12-09, 19:15
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
KOE, etapa de la Cluj! Nu se poate compara cu nimic altcva ce a fost organizat in RO.
|
|
|
01-12-09, 22:57
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by T@m@ngo
|
+ 1
|
|
|
02-12-09, 08:29
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Satu-Mare , a avut de toate
Last edited by huber_bm; 02-12-09 at 08:33.
|
|
|
02-12-09, 15:40
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
KOE, etapa de la Cluj! Nu se poate compara cu nimic altcva ce a fost organizat in RO.
|
sincer, etapa de la cluj a fost de tot rasul... se vede ca a fost organizata de romani. eu am fost la unguri la mariapocs si crede-ma ca nu se compara. evenimentul de la satu mare care a fost organizat tot de unguri consider ca a fost de nota 20. ne-au dat clasa ungurii si ne-au aratat ce inseamna liniute si mai ales cu ce se face liniuta
si in legatura cu etapa de la cluj... regele din parcarea de la mall, hai sa fim seriosi
|
|
|
02-12-09, 16:13
|
|
Stage 4
|
satu-mare...
|
|
|
03-12-09, 13:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dobro_c
sincer, etapa de la cluj a fost de tot rasul... se vede ca a fost organizata de romani. eu am fost la unguri la mariapocs si crede-ma ca nu se compara. evenimentul de la satu mare care a fost organizat tot de unguri consider ca a fost de nota 20. ne-au dat clasa ungurii si ne-au aratat ce inseamna liniute si mai ales cu ce se face liniuta
si in legatura cu etapa de la cluj... regele din parcarea de la mall, hai sa fim seriosi
|
Ai foarte mare dreptate! Eu am zis ca din toate evenimentele organizate in RO de romani, ala a fost cel mai rasarit! Sau na...dintre toate evenimntele la care am fost eu acela a fost cel mai rasarit. Si da, a avut muuulte muuulte neajunsuri si multe fazed e 2kt
Care e faza cu regele din parcarea de la mall...k nu am inteles...???
|
|
|
03-12-09, 14:09
|
|
Stage 5
|
este o traducere de la king of europe... si mi se pare amuzant ca e etapa europeana sa se tina intr-o parcare. regele europei din parcare de la mall
|
|
|
03-12-09, 14:28
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dobro_c
este o traducere de la king of europe... si mi se pare amuzant ca e etapa europeana sa se tina intr-o parcare. regele europei din parcare de la mall
|
=)) Asta e buna ... (ca gluma). Vedeti, asta e natura noastra, a romanului... Noi in loc sa apreciem ca sa organizat, ca am vazut si noi ce e aia...noi radem...haha, regele din parcare...fratilro daca asta avem??? usor usor o sa evolueze situatia si la noi dar nu deodata...o sa avem si noi un circuit, un proper space 4 drifting. Am vazut si eu ce a fost la greci si la ungari si nu se compara...dar am vazut si ce diferita a fost etapa de KOE de restul campionatului intern si sincer...mia placut!
|
|
|
03-12-09, 15:17
|
|
Stage 5
|
sincer si mie mi-a placut etapa de Koe din cluj, si dupa ce am vorbit cu mai multe persoane care au fost si la celelalte etape au zis ca un public ca in romania nu a mai fost in restu' etapelor, lucru sustinut si de castigatorul din cluj.
03-12-09, 15:51
|
|
Stage 4
|
amu noh cati n'au strigat dupa ungurii astia care au fost si pe aeroport la bm si la satu mare de atata timp deja normal ca iuhuuu uuuuuuuuraaaaa si din astea... las ca de alta data probabil ca o sa fie ceva mai fain...a fost un inceput la koe cluj se pot schimba multe si in viitor poate o sa fie ceva mai bine...zic ca putem fi optimisti sa credem ca o sa iasa ceva ok nu dobro_c? aahahahaha
|
|
|
04-12-09, 14:02
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by piTiCcu
amu noh cati n'au strigat dupa ungurii astia care au fost si pe aeroport la bm si la satu mare de atata timp deja normal ca iuhuuu uuuuuuuuraaaaa si din astea... las ca de alta data probabil ca o sa fie ceva mai fain...a fost un inceput la koe cluj se pot schimba multe si in viitor poate o sa fie ceva mai bine...zic ca putem fi optimisti sa credem ca o sa iasa ceva ok nu dobro_c? aahahahaha
|
evident ca si eu sunt optimist fata de dezvolatarea fenomenului "racing", nu "tuning" care deja din punctul meu de vedere este destul de dezvolatat in romania. am fost pe hungaroring sa vad ce inseamna o masina de time-attack si o motocicleta racing... la capitolul asta noi mai avem de invatat mult si bine.
sa nu ma intelegeti gresit, evenimentul de la cluj este un plus pt noi si pt cultura noastra automobilistica, dar mai avem de invatat muuult.
|
|
|
08-12-09, 10:20
|
|
Stage 5
Member of: [AUDI] [2 Roti]
|
doar show de pe anul 2009 se ia in considerare??sincer mie mi'a placut enorm ventul de pe aeroportul de la noi din baia mare de acum 2 ani,sau 3 ani...s'a pus mare accent pe liniute...atunci de inca mai era TVR'ul sagaris in oras..s'a participat cu lambo merc amg etc...drifting...o expozitie frumoasa...mi s'a parut detul de reusit..chiar nu mai tin minte in ce an s'a tinut
|
|
|
|
|