Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Baia-Mare

Reply

Thread Tools
Old 23-10-09, 14:52   #16
sergiuMPower

Stage 5

sergiuMPower's Avatar

Default Re: Oprit de politist - Divizia Moto - Care e dovada lui.

fratilor......cu politia nu e de joaca. daca ai gresit accepta-ti greseala, putine sunt cazurile cand politia greseste, sunt legi ca poate nici nu ai auzit de ele; iti dai seama ca un politist la rutier cam stie deja care unde greseste si ce greseste asa ca decat sa UMBLI PE DRUMURI AIUREA SI SA MAI DAI SI BANI mai bine pay-up si intoarce capul.....CA IESI MAI IEFTIN

cunosc nu 1 ci vreo 10 politisti si daca eu nu iam sunat sai intreb de toate apoi nush, RASPUNSURILE lor le dadeau dreptate asa ca.........CEI CARE SE DAU MARI CA AU FACUT SI AU DRES......raman cam mici la fapte
sergiuMPower is offline   Reply With Quote
Old 24-10-09, 11:21   #17
jozsi555
VW Driver

Stage 5

jozsi555's Avatar

Member of:
[VW]
[4Rally]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by sergiuMPower View Post
fratilor......cu politia nu e de joaca. daca ai gresit accepta-ti greseala, putine sunt cazurile cand politia greseste, sunt legi ca poate nici nu ai auzit de ele; iti dai seama ca un politist la rutier cam stie deja care unde greseste si ce greseste asa ca decat sa UMBLI PE DRUMURI AIUREA SI SA MAI DAI SI BANI mai bine pay-up si intoarce capul.....CA IESI MAI IEFTIN

cunosc nu 1 ci vreo 10 politisti si daca eu nu iam sunat sai intreb de toate apoi nush, RASPUNSURILE lor le dadeau dreptate asa ca.........CEI CARE SE DAU MARI CA AU FACUT SI AU DRES......raman cam mici la fapte
de acord cu ce zice Sergiu, am depasit pe zona de delimitare cu preselectie in brasov, am intors in bm pe linie dublu continua si am oprit in acelasi timp in statie de autobus, am intors cu frana de mana pe bd bucuresti in 2001(sa nu zic ca era si zona de preselectie si dubla continuu) si pe margine era politia dar eu nu am observat, in salaj pe dn fara faruri de intalnire dupamasa, am scapat nici avertisment nu am primit, am stat in banca si am tacut si am recunoscut, ca-s constient ce am facut si am si motivat. radar am platit ca aveam 61 in oras(dupa ce am reusit sa incetinesc de la 85) daca stii ca nu ai gresit(dar sa fie pe bune) atunci contesta. parerea mea. bafta
Old 15-01-10, 10:51   #18
bujuKYL

Stage 5

bujuKYL's Avatar

Si eu am fost oprit de asa zisa Politia Romana, dar de fiecare data imi plac de ei ca stiu a nu se prezenta, trec direct la subiect cerandu-ti actele...am fost oprit pentru proiectoare de ce le folosesc, punandu-mi Domnu Agent intrebarea ca vreau sa raman fara talon?...ar fi posibil sa ma lase fara el pentru 2 proiectoare?
bujuKYL is offline   Reply With Quote
Old 15-01-10, 11:14   #19
bluewmaster

Stage 4

bluewmaster's Avatar

nush daca e posibil, dar ar fi bine sa te lase fara tlon pt. proiectoare
bluewmaster is offline   Reply With Quote
Old 15-01-10, 11:17   #20
ballack

Stage 5

ballack's Avatar

Member of:
[CITROEN]

pt proiectoare nu cred ca are de ce sa-ti ia talonul. acum depinde unde sunt pozitionate proiectoarele si cat sunt de puternice. dar sincer ma indoiesc ...
ballack is offline   Reply With Quote
Old 15-01-10, 11:22   #21
Dany.bilan628
VW Driver

Stage 5

Dany.bilan628's Avatar

Member of:
[4Rally]
[VW]
[Toyota]

Pe scurt:
Art. 108

1. Savarsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contraventii atrage, pe langa sanctiunea amenzii, si aplicarea unui numar de puncte de penalizare, dupa cum urmeaza:

b) 3 puncte de penalizare pentru savarsirea urmatoarelor fapte:
folosirea luminilor de ceata in alte conditii decat pe timp de ceata
Dany.bilan628 is offline   Reply With Quote
Old 15-01-10, 11:23   #22
ballack

Stage 5

ballack's Avatar

Member of:
[CITROEN]

OK, iti da 3 puncte, dar nu te lasa fara talon.... militzianul e tot militzian ....
ballack is offline   Reply With Quote
Old 15-01-10, 11:28   #23
bujuKYL

Stage 5

bujuKYL's Avatar

poi sunt normale de bmw e36 dar putin mai puternice, era intr-o seara mergeam catre gold plaza ei mau vazut si sau intors dupa mine, dar mi-a placut cum sa prezentat adica deloc, si normal ca nu iam dat actele si mi-a luat numerele de la masina dar inca nu mi-a facut nimeni nimic!
bujuKYL is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -