frumos si bafta cu organizarea NSL ... din Bucuresti mai greu de ajuns mai ales ca acum vin si sarbatorile ... oricum STREET ZONE prin mine va ureaza BAFTA si petrecere frumoasa !!
PS: EU o sa vin prin PIATRA NEAMT in aceasta vara , undeva in luna IULIE-AUGUST cred cam 2 saptamani la niste RUDE in vizita ( Alin stie ca am fost si anul trecut cu BORA ) !! Ne vedem atunci mai mult si pe indelete !!
frumos si bafta cu organizarea NSL ... din Bucuresti mai greu de ajuns mai ales ca acum vin si sarbatorile ... oricum STREET ZONE prin mine va ureaza BAFTA si petrecere frumoasa !!
PS: EU o sa vin prin PIATRA NEAMT in aceasta vara , undeva in luna IULIE-AUGUST cred cam 2 saptamani la niste RUDE in vizita ( Alin stie ca am fost si anul trecut cu BORA ) !! Ne vedem atunci mai mult si pe indelete !!
Mumtumim si te asteptam la vara cu amre drag.
PS: vor fi prezenti si cei de la NoSpeedLimit Bucuresti...
Member of: [VW] [DACIA] [Old School Cars] [4Rally]
Re: Intalnire Auto la Piatra-Neamt by NSL
Quote:
Originally Posted by Xel'Naga
Cosmin mai da si tu un buzz cand esti pe mess sa mai vb....
pana in vara cand mergi in piatra poate veniti in luna mai la Onesti......
o sa mai vorbim pe mess.eventual lasami un numar de tel offline sau da un pm...
Si multumim pentru urari...