Re: Cafeneaua onestenilor
Ufff...abia aseara am vazut ceva interesant pe youtube si...am ramas dezamagit de atitudinea unora.Fratilor!!!! De cand exista Night Runners????????????? Noi abia suntem o comunitate de pasionati/simpatizanti ai tuning-ului si masinilor si deja vad comentarii pe care le aud numai in melodiile live a lu gutza si salam. Mai lipsea celebrul "fara numar fara numar fara numa fara numar..." si era tot tacamul. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang de faptul ca acest "club" are un singur membru. Oamenilor( si copiilor), s-a discutat despre club, baietii de la GTV au zis ca la iarna se ocupa ei si gata! De ce sa punem caruta inaintea cailor si sa ne dam mari ca facem parte din "Night Runners"? cand,de fapt si de drept, asa ceva exista doar in povesti cu Fat Frumos si Ileana Cosanzeana. Eu cred ca unii ar trebui sa viseze mai putin la cai verzi pe pereti, sa coboare cu picioarele pe pamant, sa fie capabili sa conduca LEGAL o masina, sa inceapa sa bage BANII LOR intr-o masina si apoi mai vedem. Ca asa pot si eu sa merg in Brasov si sa o ard in focuri k sunt mare racer doar k sa fiu pupat in "ass" de copilutii care nu ies afara pt k nu si-au terminat de tunat Supra din NFS.
Last edited by dexter_20; 30-12-07 at 03:45.
|