ms ms ms!!! vreau sa spun ca baietii care i-am adus in familie au fost si ei luni dar eu nu i-am vazut in nici o poza. a si...daca mergi la piatra si ai 2 locuri....vezi ca sunt doritori.
inainte de toate va zik k a fost super intilnirtea si sper sa fie si mai si de acum inkolo,am pus si io cateva poze sa ma stiti mai bine.bafta si abia astept sa vina 13
frumos aseara...pacat k nu am fost la partea a 2 a...sa intrati pe onesti sa vedetzi poze si filmuletze
super tare comentu`....apropo...ma numesc marianu` si am sa vin si eu probabil dupa 30 iulie la onesti poate prind si o intalnire.......vreau sa fac parte din club
ne vom intalni 1 data la 2 saptamani asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. si nu a zis nimeni ca nu ne putem intalni si asa mai neoficial ca sa ne cunoastem mai bine.
si eu as vrea sa merg la piatra ...adica al 2 doritor...si apropo...mai cunosc o fata care ar vrea sa se bage in club ca adora masinile si sa mearga si ea la piatra....o posibila viitoare victima a lu dexter_20 ( stie el cine ----roz---- )..bft alll