deci mah....nu stiu de ce da mie imi place la nebunie cum o iesit ar fii super sa o faqa asha si in reality binentzeles ca as fii onorat ca masina sa fie realizata nu numai virtual ci si real peace
mdea....si yo as vrea sa o fac asa, dar deocamdata am alte prioritati. deci cand voi avea ceva bani in plus, care sa nu-mi foloseasca probabil am sa o fac asa
mdea....si yo as vrea sa o fac asa, dar deocamdata am alte prioritati. deci cand voi avea ceva bani in plus, care sa nu-mi foloseasca probabil am sa o fac asa
.........................
================
si ideea pe care o subliniai era ca....? te rog sa faci postari doar daca ai ceva de spus, nu doar ca sa creasca numarul de posturi - aleks
.........................
================
si ideea pe care o subliniai era ca....? te rog sa faci postari doar daca ai ceva de spus, nu doar ca sa creasca numarul de posturi - aleks
Ideea era de no comment...i ain`t a post hunter ...ontopic:nu fac si spatele barum???