Am un chrysler neon din 1996, cc2000, 16v,cutie manuala5+1, benzina,86kw, mi s-a stricat pompa de apa si cred ca a sarit de la punc. Am reparat pompa am pus-o la loc dar nu mai da scanteie.Astept si eu opinii si propuneri pentru a reusi sa o repar.
am si eu un chrysler neon si i-am schimbat distributia fara pompa de apa.Zi-mi te rog la cati km s-a dus pompa de apa...ca sa ma asigur.Cat despre problema ta...poate s-a dat motorul peste cap,cea ce e destul de grav, tinand cont ca e motor de 16v.Sper sa nu fie asta...
Masina am luat-o de juma de an si nu stiu cand a fost schimbat ceva la ea ultima data, pompa de apa s-a stricat cam la 215000 km. Dar tu ai cumva vre-o schita cu distributia?
Din pacate nu am si nici nu stiu de unde ai putea lua.Eu am doar 82000km iar masina e din 2003,deci nu ar trebui sa-mi fac mari probleme.Cand am facut distributia nu mi-am pus si pompa deoarece ei mi-au zis ca pompa merge cam 200.000km(cam cat a mers la tine).Am o intrebare...cum e acceleratia la al tau?tare sau moale.Is curios pt ca la mine mi se pare ca e cam tare,si nu o pot salbii deloc!