Miam cumparat de curand un chrysler gs daytona shelby dar care mai trebuie bagati banii in ea
nu in caroserie ci un pic la motor si la servodirectie desi am reparat servodirectia tot curge si trebuie sa cumpar o instalatie noua oricum in rest masina e frumoasa astept parererile ,opinile si de ce nu ,defectele acestei masini americane
Re: Ce parere aveti de chrysler gs daytona shelby an 1990
pt ca masina este arat de necunoscuta ochiului romanesc asteptam in primul rand imagini cu ea precum si toate informatiile pe care le ai despre aceasta masina , ca sa ne putem da cu parerea ! ca dupa nume e pompoasa
Quote:
Originally Posted by crysler gs daytona shelby
Miam cumparat de curand un chrysler gs daytona shelby dar care mai trebuie bagati banii in ea
nu in caroserie ci un pic la motor si la servodirectie desi am reparat servodirectia tot curge si trebuie sa cumpar o instalatie noua oricum in rest masina e frumoasa astept parererile ,opinile si de ce nu ,defectele acestei masini americane
frate...n-am auzit de Chrysler daytona pana acu'
am auzit de dodge daytona.
Da chiar aja pune niste imagini sa vedem si noi app daca ai cutie automata ai grija de ea ca e foarte scumpa schimbai uleiul la timp si filtru ... cred ca stii ce sensibila este cutia automata
Oricum sa o stapanesti sanatos ai grija de ea.
Quote:
Originally Posted by crysler gs daytona shelby
e misto daytona...... e o masina ok! am avut si eu probleme cu servodirectia la un chrysler le baron! am impresia ca sistemul este identic! imi curgea in draci mai ales vara! l`am rezolvat de vreun an! era ceva la caseta de directie!
ce motor are?
toata lumea are sanse egale pe forumul asta .. nu vad de ce ar trebui inchis?
e o sursa buna de info ( ca sunt sigur ca nu stii nici tu cu ce se mananca un shelby)
mai baieti as vrea sa nu va dezamagesc dar cine va mintit ca pentru europa este crysler si pentru america dodge e o minciuna mare
crysler dodge si plymouth sunt marci diferite nu are nici una treaba cu alta dar fiecare din toate 3 marci au anumite modele care sunt la fel dar numai motorizarea difera si mici aspecte dice stiu eu ca au acelas model crysler voiager ?..... dodge voiager......si plimouth voiager in (caravan) pentru plymouth si dodge dar in rest sunt identice ceau vam pupat
@ crysler gs daytona shelby
Tu sti ca ai o masina VEDETA DE FILM din pacate uitata?
Masina asta a fost folosita de Charlie Sheen în filmul THE TURBO INTERCEPTOR
Avea doar o serie de modificari bodykit sa apara mai futuristica.
Din pacate n-au prea avut mare tragere la public.
Aici la mine dupa colt, sta una rosie de vînzare de cel putin 6 ani si n-o cumpara nici dracu. Acusi creste iarba pe ea chit ca functioneaza perfect ca noua.
si niste poze cu toate 3 marci
se pare ca plymouth nu a mai schimbat modelul dupa 2000
1 plymouth 2dodge 3crysler
dodge si crysler sunt modele dupa 2001