Intalnire 21 NOIEMBRIE 2009 Academia Militara -Bucuresti !!!
Intalnire semi-NATIONALA !!!! dupa cum se anunta participarea....
Urmeaza sa stabilim ORA !!!!
Asteptam participarea si celor din apropierea bucurestului....Giurgiu Ploiesti ...etc ....nu numai cei de mai departe .....Craiova, Valcea....Constanta...
Rog sa confirmam pe aici....asa stim si noi cine ce si cum...poate veniti impreuna....avand acelasi drum....
Am facut o lista care ce si cum....rog potentialii participanti sa completeze si participarea si locatia de unde vor veni.....
Asteptam completari...
Mai sunt membrii care doresc sa vina dar nu au posibilitatea ..(carnet suspendat probleme masina etc)
Asa sa stim din timp cine vine si de unde puteti veni impreuna....etc
Am mai rezolva si o alta problema am trimite prin membrii din zona respectiva si stikerele sa nu mai generam costuri suplimentare ..ramburs si transport...
Cei care nu cunosc locatia sau cum se ajunge la ea vom publica o harta + date gps + nr tel + informatii eventual un pct de intalnire cunoscut si preluare de acolo.......toate din timp
Ne intereseaza si in ce zona a bucurestiului intrati sa punem traseul optim....
1.hs_vct - B
2.Highman - B
3.VL89DON - VL - Turnul Magurele
4.TG_man - B
5.Gaby_Rover - B
6.gabrielghinea_m - B
7.IL VIS - B
8.kozzmote - DJ - Craiova
9.rover_cabrio - B
10.rover-mg - TM - Timisoara
11.marcellr - B
12.alex MG - B
13.rearhorse - B
14.m1hai_18 - B
15.ghentai7 - B
16.danut18k - B
17.adyx21 - B
18.vex_005 - B
19.Rekinu - Brasov
20. B-XX-YJH - B
21.vacarm - B
22.tanase florin ? - Cernavoda
23.shadow_sconcs - B
24.i like mg - B
..........................................
PS. Aceasta lista va fi idem si cu cea de pe site-ul clubului...
Am ajuns la 24....
ANUNT DE ULTIMA ORA !!!
INCEPAND CU INTALNIREA DE PE 21 VOM INCERCA SA FACEM CAT MAI MULTE POZE "BUNE" ..(nu ca pozele de la celelate au ceva...)
.......SA INCERCAM SA LE FOLOSIM PENTRU ...SURPRIZA....PENTRU VIITORUL CALENDAR ROVER MG CLUB RO 2010 !!!
Important !
Vom avea un nr deocamdata (sper 2 sau 3 sa fie active atunci) de tel pentru
hotline Intalnire Rover MG Club Ro.
Acest/e numere sunt active pentru intanire cu o zi inainte de intalnire de la 9:00-19:00, in ziua intalnirii de la 7:00 sau mai de dimineata functie de necesitati si pana se incheie intalnirea.
..
Acest nr. va fi numarul care ramane sigur pentru intalniri este numarul asociatei..pentru intalniri !!!
Tel: 0763.136.331 - numar activ pentru intalniri notati-l in agenda....nu se stie cand ai nevoie de el