Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG > Alte discutii ROVER - MG

Reply

Thread Tools
Old 22-05-12, 16:43   #1
dragosmgzr

Stock

Default AJUTOR...

Am un MG ZR 2005 1.4 103 cp de vreo 4 luni de zile si cu cateva zile in urma a inceput sa imi faca figuri cutia de viteze intra foarte greu in viteza cel putin in masalier cand bag caraie si se misca masina cu totul .....m am uitat pe la ambreaj sa nu ai vreo ceva dar e totul in regula...nu stiu ce poate fi...cine stie vreo ceva a avut vreo problema similara..multumesc frumos
dragosmgzr is offline   Reply With Quote
Old 23-05-12, 10:35   #2
marcellr

Stage 5

marcellr's Avatar

Default Re: AJUTOR...

Quote:
Originally Posted by dragosmgzr View Post
Am un MG ZR 2005 1.4 103 cp de vreo 4 luni de zile si cu cateva zile in urma a inceput sa imi faca figuri cutia de viteze intra foarte greu in viteza cel putin in masalier cand bag caraie si se misca masina cu totul .....m am uitat pe la ambreaj sa nu ai vreo ceva dar e totul in regula...nu stiu ce poate fi...cine stie vreo ceva a avut vreo problema similara..multumesc frumos
sigur este kitul de ambreaj ....
inceputul de "sfarsit" de ambreaj prezinta urmatoarele simtome intai intra greu in marsarier pe urma incepe sa intre greu si in treapta 1 ...urmeaza 2....
saptamana viitoare (vad ca esti din Bucuresti) treci pe la noi pentru o constatare...

M.
marcellr is offline   Reply With Quote
Old 20-08-12, 20:01   #3
catagunit

Stage 1

catagunit's Avatar

nu e chitul , cel putin la mine , verifica , cablul de ambreaj , la mine sa mutat opritorul ala albastru de plastic si nu imi mai intra in viteze!
catagunit is offline   Reply With Quote
Old 21-08-12, 16:11   #4
Rekinu

Stage 4

Quote:
Originally Posted by catagunit View Post
nu e chitul , cel putin la mine , verifica , cablul de ambreaj , la mine sa mutat opritorul ala albastru de plastic si nu imi mai intra in viteze!
aici ai dreptate, trebuie controlat cablul de ambreiaj. daca ai motorul oprit si bagi in viteza, iti intra usor? Eu am avut cablul rupt ( opritorul albastru ) si cu motorul oprit intra in orice viteza fara problema
Rekinu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -