Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG > Alte discutii ROVER - MG

Reply

Thread Tools
Old 15-06-09, 16:12   #1
ionut24

Stage 5

Default PLEC IN BULGARIA CU ROVERUL 75!!:)

SALUT..LA TOATA LUMEA......A VENIT SI CONCEDIU...SI...MA PREGATESC SA PLEC IN BULGARIA CU ROVERUL 75......INSA....VREAU SA ROG PENTRU CEI CARE STIU....SI SA NU STAU..TOATA ZIUA SI NOAPTEA CU OCHII PE MASINA.....(..MIT SAU ADEVAR CA SE CAM FURA MASINILE PRIN BULGARIA)...UNDE SE AFLA SIGURANTA DE LA INJECTIE....SA O SCOT...CA E MAI SIGUR.....MERSI......ASTEPT RASPUNS....
ionut24 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-09, 23:17   #2
dany12epz

Stage 5

dany12epz's Avatar

Default Re: PLEC IN BULGARIA CU ROVERUL 75!!:)

Salut,mergi linistit,distreaza-te si nu iti face griji prea mari din cauza asta.Am fost in bulgaria cu masina de mai multe ori si nu este nici un fel de problema toate statiunile sunt pazite,prevazute cu bariere unde se merge cu 5 km/h pt a putea fi filmat cine conduce la intrare si iesire din statiune totusi daca esti mai reticent poti folosii parcarile subterane ale hotelurilor (intre 5 si 10 euro pe zi infunctie de hotel) iar pt drum te-as sfatuii sa iesi pe la giurgiu (de ex bucuresti-giurgiu-nisipurile de aur 280 km dintre care 75 km la ei pe autostrada dar care e cam denivelata nu sunt gropi) drumurile nu sunt aglomerate si nu prea trec prin localitati insa atentie la limita de viteza sunt destul de multe radare,dar nu opresc aiurea fara motiv...sper ca iti este de ajutor,daca mai ai ceva intrebari poti sa-mi dai un pm
dany12epz is offline   Reply With Quote
Old 16-06-09, 00:18   #3
ionut24

Stage 5

ok...multumesc......mult..pt raspuns...si...indicatii..!!..mai exista alt traseu......sau acesta e cel mai bun....???aaa......si inca nu mi-am ales hotelul....insa am auzit ca in statiunea Nisipurile de aur..e cel mai frumos.....in cam 2 zile trebuie sa merg la agentie...si nu sunt prea hotarat...ce sa aleg.....!Orice sfat e bine venit....multumesc.....!
Old 16-06-09, 00:22   #4
dany12epz

Stage 5

dany12epz's Avatar

id meu de mess este danyepz...iti pot spune mai multe acolo
dany12epz is offline   Reply With Quote
Old 26-07-09, 15:23   #5
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

Quote:
Originally Posted by dany12epz View Post
id meu de mess este danyepz...iti pot spune mai multe acolo
SALUT ieri am fost in bulgaria cu masina ...cu niste prieteni ZIMI SI MIE ..se merita sa mergi la mare ??? la bulgaria i fost acolo e bine e frumos ?
rover_cabrio is offline   Reply With Quote
Old 27-07-09, 15:10   #6
ionut24

Stage 5

SUPER...................NU SE COMPARA CU ROMANIA...!!...SI...RECOMAND TRASEUL BUCURESTI --GIURGIU......!!
Old 28-07-09, 08:40   #7
rover_cabrio

Stage 5

rover_cabrio's Avatar

Quote:
Originally Posted by ionut24 View Post
SUPER...................NU SE COMPARA CU ROMANIA...!!...SI...RECOMAND TRASEUL BUCURESTI --GIURGIU......!!
ms frumos , stiu traseu .......tot timpu ma duc prin orasul giurgiu !!!
rover_cabrio is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -