Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG > Alte discutii ROVER - MG

Reply

Thread Tools
Old 17-03-09, 21:13   #1
D1nG

Stock

Default Rover 75

Salut baieti....ma gandesc serios sa imi cumpar un Rover 75 cu motor 2.0 Diesel cel cu 116cp. Ce vreau in mod special de la el,dotari, tot ce se poate. Acum intrebarea mea este, am vazut modelele cu face lift, chiar 2 modele, cu o mica diferenta intre ele la masca. Cel pe care vreau eu sa il cumpar este modelul clasic, dar eu pot face rost de faruri si spoiler fata cu tot ce contine el de pe modelele face lift. Intrebarea acum...se potrivesc? Am vazut ca si la modele fara face lift si la modele cu, forma aripilor si a capotei este aceeasi.
D1nG is offline   Reply With Quote
Old 19-03-09, 20:08   #2
workaholic_ro

Stage 5

workaholic_ro's Avatar

Default Re: Rover 75

Quote:
Originally Posted by D1nG View Post
Salut baieti....ma gandesc serios sa imi cumpar un Rover 75 cu motor 2.0 Diesel cel cu 116cp. Ce vreau in mod special de la el,dotari, tot ce se poate. Acum intrebarea mea este, am vazut modelele cu face lift, chiar 2 modele, cu o mica diferenta intre ele la masca. Cel pe care vreau eu sa il cumpar este modelul clasic, dar eu pot face rost de faruri si spoiler fata cu tot ce contine el de pe modelele face lift. Intrebarea acum...se potrivesc? Am vazut ca si la modele fara face lift si la modele cu, forma aripilor si a capotei este aceeasi.
Hehe, daca-s avea modelul cu face lift ai scapa ieftin de tot si ai putea sa faci si teste pentru ca eu as dori cu siguranta reversul
workaholic_ro is offline   Reply With Quote
Old 25-03-09, 00:26   #3
i like mg

Stage 3

i like mg's Avatar

Default Re: Rover 75

ar trebui sa se potriveasca,pt k practic este aceeasi masina,aceeasi sasiu tot afara de spoilere si faruri
i like mg is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -