Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG > Alte discutii ROVER - MG

Reply

Thread Tools
Old 15-12-08, 00:36   #1
Procas

Stage 2

Procas's Avatar

Default O problema cu dimensiunile dintre prezoane la un rover 75

Salut am un rover 75 si a-si dori sa ii skimb jantele originale cu unele cromate pt ca am paket crom pe masina si ar arata mai bine cu ceva pe 17 cromate decat cu cele pe 15 originale.Problema este ca nu stiu dimensiunile dintre prezoane si nu stiu ce jante sa imi iau Daca ma poate ajuta cineva va rog sa imi lasati aici informatii utile .....Astept raspunsuri si sugestii ciao
Procas is offline   Reply With Quote
Old 17-12-08, 14:52   #2
arrowhead

Stage 3

arrowhead's Avatar

Default Re: O problema cu dimensiunile dintre prezoane la un rover 75

Exista fabricanti de jante de aluminiu care au un configurator prin care spun la ce masini se potrivesc jantele produse de ei , ce model si ce marime , totodata iti dau posibilitatea sa vezi o fotografie din profil cum ar arata maina cu jantele selectate de tine , pentru Rover eu am cumparat jante RIAL , de la importatorul din Romania al marcii dupa ce mi-am ales in prealabil modelul . Mai jos am sa-ti pun un link cu configuratorul de la Rial.
Dimensiunile la Rover 75 sunt 5x100x65,1 se pot pune inclusiv jante de 18" pe masina si arata super .
http://rial.de/rial/index.php?option...=29&Itemid=137 aici ai configuratorul.
Daca nu vrei marca asta macar sti dimnsiunea
arrowhead is offline   Reply With Quote
Old 06-01-09, 23:48   #3
workaholic_ro

Stage 5

workaholic_ro's Avatar

Quote:
Originally Posted by arrowhead View Post
Mai jos am sa-ti pun un link cu configuratorul de la Rial.
http://rial.de/rial/index.php?option...=29&Itemid=137 aici ai configuratorul.
Daca nu vrei marca asta macar sti dimnsiunea
Excelenta jucarie. Multumiri
workaholic_ro is offline   Reply With Quote
Old 07-01-09, 09:20   #4
arrowhead

Stage 3

arrowhead's Avatar

Daca totusi careva vrea jante rial , de pe configurator, exista in romania un distribuitor , nu dam nume ca nu e frumos care aduce orice tip la niste preturi bomba , eu mi-am luat jante si cauciucuri gata echipate echilibrate si cu presiunea facuta , baietii sunt profesionisti , pot da detalii , cei interesati sa ma caute ...
Old 07-01-09, 13:47   #5
workaholic_ro

Stage 5

workaholic_ro's Avatar

Quote:
Originally Posted by arrowhead View Post
Daca totusi careva vrea jante rial , de pe configurator, exista in romania un distribuitor , nu dam nume ca nu e frumos care aduce orice tip la niste preturi bomba , eu mi-am luat jante si cauciucuri gata echipate echilibrate si cu presiunea facuta , baietii sunt profesionisti , pot da detalii , cei interesati sa ma caute ...
Ba e frumos si e chiar util, de ce sa nu dai nume? Pe forumurile englezesti gasesti furnizori, adrese, telefoane si chiar preturi, ei nu sunt obsedati de idea ca o informatie e neaparat reclama. Ce-i drept ca nici un furnizor nu intra cu picioarele postand tone de oferte, exista sectiuni speciale pentru asa ceva si nu sunt gratuite. Dar cata vreme nu vinzi tu produsul, prin urmare nu ai un interes direct, mi se pare OK.
workaholic_ro is offline   Reply With Quote
Old 07-01-09, 13:52   #6
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

e permis)
alex MG ZR 160 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-09, 13:54   #7
arrowhead

Stage 3

arrowhead's Avatar

Importator in Romania pentru Rial este firma Sigemo din Sibiu, eu am avut cu ei o colaborare extraordinara , m-am uitat pe site-ul lor am comandat jante si anvelope , si m-am dus sa le iau, m-au asteptat la ora 11 noaptea cu rofile gata echilibrate presiune puse in pungi de plastic individuale totul impachetat , inclusiv prezoane noi si inele de centrare , si factura pusa deasupra . Totul a durat 10 secunde , am intrat am platit mi-am verificat si mi-am luat marfa totul ok factura certificat de garantie tot. Asta a fost prima oara .
A doua oara al doilea set , a fost ca la formula 1 in 10 minute masina a intrat cu roti de tabla si a iesit cu roti de aliaj montajul pe masina gratis rotile vechi ambalate in pungi si puse la portbagaj . Mie unul mi-a placut sa fiu tratat ca un boier. Au showroom si atelier acolo deci poti sa vezi jante expuse , si tot la ei poti sa le si montezi pe masina daca ai drum acolo . Sunt profesionisti. bineinteles ca trimit si in tara prin curier.
Tot pe site-ul lor exista un link catre configuratorul de jante cu care te poti juca .
http://www.sigemo.ro/index.php
- Copyright 2024 4Tuning -