Importator in Romania pentru Rial este firma Sigemo din Sibiu, eu am avut cu ei o colaborare extraordinara , m-am uitat pe site-ul lor am comandat jante si anvelope , si m-am dus sa le iau, m-au asteptat la ora 11 noaptea cu rofile gata echilibrate presiune puse in pungi de plastic individuale totul impachetat , inclusiv prezoane noi si inele de centrare , si factura pusa deasupra . Totul a durat 10 secunde , am intrat am platit mi-am verificat si mi-am luat marfa totul ok factura certificat de garantie tot. Asta a fost prima oara .
A doua oara al doilea set , a fost ca la formula 1 in 10 minute masina a intrat cu roti de tabla si a iesit cu roti de aliaj montajul pe masina gratis rotile vechi ambalate in pungi si puse la portbagaj . Mie unul mi-a placut sa fiu tratat ca un boier. Au showroom si atelier acolo deci poti sa vezi jante expuse , si tot la ei poti sa le si montezi pe masina daca ai drum acolo . Sunt profesionisti. bineinteles ca trimit si in tara prin curier.
Tot pe site-ul lor exista un link catre configuratorul de jante cu care te poti juca .
http://www.sigemo.ro/index.php