Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG > Zona tehnica ROVER - MG

Zona tehnica ROVER - MG Zona tehnica, secrete, tips&tricks ROVER

Reply

Thread Tools
Old 08-01-10, 23:59   #1
toby75

Stage 3

toby75's Avatar

Default matrix

Am descoperit solutia la problema cu incalzirea la rover.De ce sufla aer rece la pasageri din spate Cica e <heater matrix> infundat. Stie cineva unde este .Trebuie scos si spalat.
toby75 is offline   Reply With Quote
Old 16-02-10, 00:17   #2
player1

Stage 5

player1's Avatar

Default Re: matrix

Quote:
Originally Posted by toby75 View Post
Am descoperit solutia la problema cu incalzirea la rover.De ce sufla aer rece la pasageri din spate Cica e <heater matrix> infundat. Stie cineva unde este .Trebuie scos si spalat.
da. heater matrix ul este radiatorul care incalzeste habitaclul si se gaseste exact in spatele consolei centrale (in spatele scrumierei din fata ar veni) si dai de el demontand panourile de pe partea soferului de la pedale si de pe partea pasagerului. spor la treaba
Old 01-12-11, 17:53   #3
sebrilia

Stage 1

Default Re: matrix

Quote:
Originally Posted by player1 View Post
da. heater matrix ul este radiatorul care incalzeste habitaclul si se gaseste exact in spatele consolei centrale (in spatele scrumierei din fata ar veni) si dai de el demontand panourile de pe partea soferului de la pedale si de pe partea pasagerului. spor la treaba
salut,
poti să îmi spui si mie cum se scoate heater matrixul?
am demontat panourile de pe partea şoferului şi de pe partea pasagerului dar nu stiu ce sa fac mai departe, în ce parte este în partea şoferului sau în partea pasagerului?
sebrilia is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -