Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG > Masina mea ROVER - MG

Reply

Thread Tools
Old 26-10-15, 18:37   #1
andrei221994

Stock

Post salut

salut,va rog sa imi dati niste sfaturi,vreau sa dau un astra bertone din 2001 2.2 benzina pe un rover 75 din 2000,motor de 2000 diesel,la ce sa ma astept?cum se comporta masina?ce stiti despre ea?din cate am inteles ar avea probleme cu ambreiajul si cu partea electrica..daca puteti sa imi dati o parere,sau un sfat il astept cu mare drag,va multumesc
andrei221994 is offline   Reply With Quote
Old 27-10-15, 11:15   #2
bacyta

Stage 3

bacyta's Avatar

Default Re: salut

Quote:
Originally Posted by andrei221994 View Post
salut,va rog sa imi dati niste sfaturi,vreau sa dau un astra bertone din 2001 2.2 benzina pe un rover 75 din 2000,motor de 2000 diesel,la ce sa ma astept?cum se comporta masina?ce stiti despre ea?din cate am inteles ar avea probleme cu ambreiajul si cu partea electrica..daca puteti sa imi dati o parere,sau un sfat il astept cu mare drag,va multumesc
Nu se poate spune ca are probleme cu ambreiajul. E consumabil si la un moment dat pica si costa, dar odata schimbat tot kitul ai rezolvat problema.
La partea electrica nu stiu despre ce probleme ai auzit sa aiba (poti enumera cateva din ce ai auzit sa putem clarifica)?
De tras, trage foarte bine motorul de 116cp, e un motor dezvoltat in colaborare cu cei de la bmw si este foarte fiabil.
Si ca masina, din punctul meu de vedere, este mult peste un astra bertone la confort si eleganta.
Eu personal nici n-as mai sta pe ganduri, dar acum depinde de fiecare ce-si doreste.
Eu sunt la al 4-lea Rover si chiar pot spune ca sunt masini destul de fiabile pentru cei care nu cunosc aceasta marca.
Dar stii cum este: depinde si cum a fost intretinuta in timp ca daca iei o "cazatura" o sa ai ceva de munca pana o pui la punct.

Last edited by bacyta; 27-10-15 at 11:18.
bacyta is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -