Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SUZUKI > Alte discutii SUZUKI

Reply

Thread Tools
Old 26-10-11, 20:43   #1
gabitzu 27
Audi Driver

Stage 5

gabitzu 27's Avatar

Member of:
[AUDI]
Talking AJUTOR!!AS DORI UN MIC SFAT :)

Buna seara,tuturor posesorilor de masini din Romania si in special al celor cu masini SUZUKI.As dori sa imi achizitionez o masina,Suzuki Vitara dar inca nu stiu la ce categorie se incadreaza... SUV,AUTOUTILITARA,OFF ROAD si ce o mai fi.Suzuki-ul are motor de 1.6 benzina,an de fabricatie incepand cu 94'-98' cel pe care as vrea sa il achizitionez.Ce consum are acest motor?Sunt scumpe piesele de schimb?As vrea cateva pareri de la posesorii acestor masini,sa imi zica ce impozit platesc pentru aceste masini.Multumesc.O seara buna,si drumuri bune fara evenimente rutiere neplacute.
Old 27-10-11, 19:21   #2
Bong
Suzuki Driver

Stage 5

Bong's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: AJUTOR!!AS DORI UN MIC SFAT :)

pentru un motor de 1.5 impozitul este de 61 ron pe an, sau cel puțin așa susține că a plătit un amic zilele trecute. nu sare de 70 la 1.6

vitara este o mașină bună, și japonezele īn general sunt enervant de fiabile, dacă sunt īntreținute corespunzător.

dacă vrei offroad...o alternativă ceva mai bună este Samurai, sau Jimny. Aici stock vs. stock. Cu modificări...sky is the limit.

legat de consum etc. o să-i las pe colegii posesori de Vitara să se exprime.

legat de ce e...suv offroad utilitară....autoutilitară nu este īn nici un caz, și fiind motorul mic nu are rost să fie trecută autoutilitară. cāt despre suv...offroad...am avut o dispută cu un alt utilizator pe această temă.

If you gotta go down...GO LOUD!
GO STRONG!
GO PROUD!
GO ON!
GO HARD OR GO HOME!
Bong is offline   Reply With Quote
Old 30-10-11, 10:08   #3
Sebylos

Stage 3

Sebylos's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Salut , vitara este un mini suv , recomand motorul 1.6 16v , daca ii pui ulei bun si benzina buna merge de nu ai treaba , eu am x90 1.6 16v avea 250 mii km , vedea de la 4 mii in sus , ciupea putin ulei , dar in rest nicio problema , foarte fiabile , consumul de 9 -14 % depinde cum mergi , daca vrei piese recomand pe Nicusor de la Ramnicu Valcea , X90 e diferit doar la tablaraie pe dinafara , in rest e aceeasi masina , eu acuma am 1.8 20v turbo de passat si 200 cai . Iti recomand vitara ,chiar daca consuma ceva, dar nu ai probleme.
Sebylos is offline   Reply With Quote
Old 31-10-11, 12:46   #4
gabitzu 27
Audi Driver

Stage 5

gabitzu 27's Avatar

Member of:
[AUDI]

Va multumesc mult pentru raspunsuri,dar tot inca nu m-am lamurit inca la ce categorie intra SUZUKI VITARA cu motor de 1.6 ... As mai dori sa stiu cam ce preturi au piesele de schimb?Daca is '' piperate'' sau nu? Va multumesc inca o data pentru raspunsuri,si mai astept si alte pareri.
gabitzu 27 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-11, 16:11   #5
gabitzu 27
Audi Driver

Stage 5

gabitzu 27's Avatar

Member of:
[AUDI]

Haideti fratilor chiar nu vrea nimeni sa ma ajute?Nici unul cu suzuki vitara nu vrea sa imi dea vreun sfat?
gabitzu 27 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -