Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SUZUKI > Alte discutii SUZUKI

Reply
 
Thread Tools
Old 21-04-09, 23:48   #1
aleks

General Supervisor

Stage 5
 
aleks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,791
Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Suzuki ar putea reintra in circuitul WRC pana in anul 2011

La numai cateva luni de cand Suzuki a anuntat retragerea din WRC (World Rally Championship), mai multe zvonuri induc ideea ca e doar o chestie temporara.
Decizia oficialilor de la Suzuki a venit in tonul elorlalte decizii similare ale constructorilor niponi, facute pe fondul crizei economice.
Honda s-a retras din Formula 1, Subaru a renuntat la WRC, Mitsubishi nu mai alearga in raliuri. Pana si Kawasaki a abandonat echipa sa de curse.
Dar in timp ce Honda are regrete evidente ca a abandonat Formula 1 cu un sezon prea devreme, este posibila ca Suzuki sa fie primul constructor nipon care sa reintre in competitiile sportive.
Zvonurile au fost alimentate si de Urmo Aava, unul dintre cei mai apreciati piloti de raliu ai echipei Suzuki.
In timp ce constructorul japonez s-a retras din toate competitiile top-level, Aava a fost desemnat sa ajute "echipa de juniori" la setarile modelului Suzuki Swift S1600. Dar planurile FIA care prevad schimbari majore in regulament si participarea in categoria S2000 a mai multor masini bazate pe productia de serie, in WRC, ar putea reprezenta o usa deschisa pentru mai multi constructori, printre care si Suzuki.
Ca si masina cu care Suzuki a concurat anul trecut, noul model de competitie va fi bazat pe SX4, dar costurile pentru competitie vor fi mult mai mici.
Este posibil ca si Aava sa-si aduca sponsorii proprii pentru ca revenirea Suzuki in WRC sa se intample, dar daca o va face, masina japoneza va putea fi zarita sarind dealurile circuitelor pana in 2011.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	72
Size:	83.0 KB
ID:	886688   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	81
Size:	148.8 KB
ID:	886689   Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	61
Size:	61.7 KB
ID:	886690  

aleks is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -