Este o masina simila cu Land Rover Defender. Doar ca este ceva mai ieftina. M-am indragostit de masina aceasta in concediul din Grecia.
Vertictul nostru
Suzuki Jimny este o masina mica, ieftina si fara rival in clasa ei de off-road-ere. Face totul excelent in acest domeniu. In rest, totul este putin mai greu.
Confort
Un punct destul de slab. Este zgomotoasa si nu foarte spatioasa. Suspensia se muleaza bine pe denivelarile mai mari, dar are probleme pe cele mici.
6/20
Performante
Nu este cea mai rapida masina din lume, dar micutul motor de 1,3 litri isi face treaba onorabil. Si oricum nu cred ca sasiul ar putea suporta mai mult decat atat.
5/20
Cool
Nu este cool deloc atunci cand e noua. Poti sa incerci sa o lasi tot timpul muradara de noroi, sa lipesti pe ea niste stickere cu tot felul de competitii de 4x4, s-au sa te transformi in dealer de arme. Orice ar putea sa-ti dea o imagine de dur.
10/20
Calitate
Jimny nu are probleme pe partea tehnica, dar interiorul este destul de ieftin.
10/20
Manevrabilitate
Atentie la caracteristici: o pozitie inalta la volan, ampatament scurt, suspensii rigide. Va puteti gandi deja la rezultat: nu are cum sa stea prea bine pe viraje.
6/20
Functionalitate
Cu doar patru scaune si un portbagaj mic, Jimny nu poate transporta mult, dar tot ce are poate duce oriunde. Este o masina mica, deci in oras se parcheaza usor.
8/20
Cheltuielile de functionare
Este o masina ieftina si rezistenta care nu are nevoie de prea multe ingrijiri. Nu exista decat motorul pe benzina, dar consumul nu este atat de mare incat sa fie aceasta o problema.
10/20
TG Tips Este disponibila si in culori metalizate, dar nu cred ca este o masina la care o astfel de culoare sa se potriveasca mai putin.