Quote:
Originally Posted by e36_boy
am citit topicul lui dar aici e vorba de un v6 de 2.8 nu un 1.8 ,cam greu de adaptat cutia originala de 1.3 plus ca nu se stie cat o sa reziste
|
Salut , daca ai pus cutie de audi inseamna ca nu te intereseaza off roadu deoarece pentru tractiune fata planetarele ies direct din cutie , iar pt orice suzuki trebuie cardan spre fata deoarece cutia este mult mai in spate decat rotile de fata .
Acuma sa trecem la problema ta , poti face o poza la cutia aceea de audi sa vad daca este la fel ca aceea care nu am putut sa o folosesc nici eu, eu mai am o carcasa de cutie ( 1.8 , 1.8t , 1.9 tdi ) pe care o folosesti la cutie de suzuki de 1.6 sau cum am eu acuma cutia de 2.0 v6, cu mici modificari la cea de 2.0 . daca vrei imi spui , si recentrez carcasa o fac pe asta pe care o am eu si ti-o vand.
Daca vrei alta varianta, intoarce puntea de spate pe dos , dar e foarte mult de munca si nu merita .
Pot sa spun ca deabea dupa 2 ani , a 3 a carcasa mia iesit perfecta , fete perfect paralele si totul centrat !