Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SUZUKI > Zona tehnica SUZUKI

Zona tehnica SUZUKI Zona tehnica, secrete, tips&tricks SUZUKI

Reply

Thread Tools
Old 18-02-13, 16:14   #1
e36_boy

Stage 5

Default AJUTOR CUTIE SAMURAI 2.8 V6

am pus motorul de audi 2.8 v6 problema e ca am 5 viteze in spate 1 in fata ,ce pot face fara sa tai cutia ?
e36_boy is offline   Reply With Quote
Old 18-02-13, 17:35   #2
Bong
Suzuki Driver

Stage 5

Bong's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: AJUTOR CUTIE SAMURAI 2.8 V6

Sebylos a avut aceeași problemă, și din ce am citit pe topic-ul lui...a renunțat la a folosi cutia de VAG, ea īnvārtindu-se fix invers față de alte cutii.

uite un link cu topic-ul lui, eventual ai putea să-i adresezi lui o īntrebare. https://forum.4tuning.ro/426-masina-m...x90-turbo.html

sau ai putea să schimbi diferențialele cu unele de VAG....

If you gotta go down...GO LOUD!
GO STRONG!
GO PROUD!
GO ON!
GO HARD OR GO HOME!
Bong is offline   Reply With Quote
Old 19-02-13, 13:19   #3
e36_boy

Stage 5

am citit topicul lui dar aici e vorba de un v6 de 2.8 nu un 1.8 ,cam greu de adaptat cutia originala de 1.3 plus ca nu se stie cat o sa reziste
Old 11-03-13, 08:21   #4
Sebylos

Stage 3

Sebylos's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by e36_boy View Post
am citit topicul lui dar aici e vorba de un v6 de 2.8 nu un 1.8 ,cam greu de adaptat cutia originala de 1.3 plus ca nu se stie cat o sa reziste
Salut , daca ai pus cutie de audi inseamna ca nu te intereseaza off roadu deoarece pentru tractiune fata planetarele ies direct din cutie , iar pt orice suzuki trebuie cardan spre fata deoarece cutia este mult mai in spate decat rotile de fata .

Acuma sa trecem la problema ta , poti face o poza la cutia aceea de audi sa vad daca este la fel ca aceea care nu am putut sa o folosesc nici eu, eu mai am o carcasa de cutie ( 1.8 , 1.8t , 1.9 tdi ) pe care o folosesti la cutie de suzuki de 1.6 sau cum am eu acuma cutia de 2.0 v6, cu mici modificari la cea de 2.0 . daca vrei imi spui , si recentrez carcasa o fac pe asta pe care o am eu si ti-o vand.

Daca vrei alta varianta, intoarce puntea de spate pe dos , dar e foarte mult de munca si nu merita .

Pot sa spun ca deabea dupa 2 ani , a 3 a carcasa mia iesit perfecta , fete perfect paralele si totul centrat !
Old 17-03-13, 11:37   #5
e36_boy

Stage 5

se vede ca nu te stii si tu cu offroadul :1.la mana ,planetarele faa erau anulate,cardanul de audi mergand in cutia de transfer de samurai,2 la mana daca intorci puntea coroana si etc merg pe invers si se uzeaza repede,s-a rezolvat problema punand cutie de 2.8 de patrol.s-au imbinat cutiile
e36_boy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -