Azi am spalat masina si cum era vremea frumoasa am zis sa merg repede la niste poze. Din pacate calitatea nu e grozava.Nu stiu daca e problema de la mine sau de la camera. Oricum,sper sa va placa.Cam asta a iesit: (ca o paranteza,in toate pozele masina se misca)
Unde ai vazut? Folia e inca pe geamuri,numai ca s-a cam decolorat.Ca nuanta e ca cea de pe spate,numai ca geamurile din spate si luneta erau din fabrica mai inchise si de-aia par diferite.
Lupele sunt excelente.Merita toti banii,mai ales ca acum mai aduc si altii si sunt mai ieftine,nu cat am dat eu pe ele.
@Andrei Suzuki: Felicitari, e teribil de frumoasa masina, in curtand o sa-mi iau si eu una si sa te contactez pentru una alta sa ma ajuti si pe mine.
Incaodata felicitari si bafta in continuare la modificat
N-am mai scris de mult pe-aici...
Am ajuns la ~44k km,fara nici o problema. De curand i-am facut si a 4-a revizie. De data asta am folosit ulei Motul, 300V 5W-30.
Am mai coborat si garda la sol.Acum e cum trebuie. Multumiri Trixi!
Am adaugat si 3 ceasuri suplimentare sa arate bine acolo.
A fost un weekend ocupat. Unii au fost la mare.Altii la munte. Eu am stat pe langa masina
Am inceput sambata prin a da rotile jos si a spala contraaripile.
Rezultat:
Pe langa asta am spalat si rotile calumea,le-am curatat de bitum si le-am dat cu ceara (speciala pt jante).
Pe langa toate astea tot in weekend am vopsit etrierii.De data asta mi-am facut 200ml de vopsea dupa codul de culoare al masinii.Nu a iesit cum trebuia,dar oricum e foarte interesanta. Mai ales in soare.
Dupa ce le-am dat 2 straturi de vopsea,am asteptat cam 12-13 ore si pe fata am adaugat ceva. Sa vedem cat va rezista in timp.