Quote:
Originally Posted by stefan_toteuu
FOARTE TARE masina ma bate gandul sa imi iau si eu una in leasing dar nu am pe nimeni sa imi spuna dak merita banii...
Cum se comporta masina se strica repede e pretentioasa fuge...?
am vazut ca swift sport e 15000 ma bate gandul sa dau 3 rable si sa imi fac un leasing dar nuj dak merita
|
si eu si razaku avem 1.3 GS. Masina merita.
De fugit...arunca un ochi la topic-ul deschis de mine la provocari...sa vezi ce am incurcat cu a mea, avand doar o toba sport.
e la fel de pretentioasa ca orice alta masina...si de stricat nu se strica. a mea are aproape un an si ~13500 km....din care peste jumatate facuti cu pedala la fund...si nu are nici o treaba. sport-ul e fortza. suta in 8.9 sec
pe la banii astia singura chestie pe care poti sa o iei sa fuga ca swift sport...nu prea exista NOUA si STOCK. Ca un swift 1.3 poate un polo 1.2turbo, dar il iei chel.
nu imi pare rau ca am ales swift,si nu l-am luat ca nu imi permiteam ceva mai scump\mai altfel. l-am luat pt ca mi-a placut si m-am documentat si mi-a placut ce am auzit, si mai ales am zis clar ca e miezul din dodoasca dupa ce l-am condus si i-am dat o tzara pe curbe.
nu stiu daca mai gasesti...ca nu se mai fabrica. a aparut modelul nou de cateva luni...care e si el foaaarte ok, dar nu au o varianta sport inca. doar 1.2 VVT 94cp 1025kg....si dotat bine bine la 12.000 il iei full si e foarte tare.