salutare si bine ai venit pe sesctiunea asta.
masina e crinimala. alt gto pt vtm.
apropo... faci colectie de jante ? .. si chestie cu jantele latie era defapt reclama mascata la tigari :P
bafta la ea
Te asteptam si pe myswift.ro, noi mai prindem oferte pe la piese de afara, suntem prieteni cu alti pasionati de Swift din UK si poate te putem ajuta sa pui pe picioare bestia
Salutare tuturor.Am fost putin plecat din tara si a luat si lucrarea o pauza.Azi am montat fulia de la accesorii,am dat baia de ulei jos si am curatat sorbul
salutare si bine ai venit pe sesctiunea asta.
masina e crinimala. alt gto pt vtm.
apropo... faci colectie de jante ? .. si chestie cu jantele latie era defapt reclama mascata la tigari :P
bafta la ea
Desigur nu as face reclama la tigari atata timp cat m-am si lasat de fumat.)Jante as vrea sa mai cumpar cateva seturi.Dar sa mai gasesc vreunele frumoase si umpic late
Ce imi faci tu mie rik!! Nu stiu ce sa ii mai zic lui suzi...mereu imi aia rosie ce are in plus de primeste atatea si eu nu!! De cand ti ai luat masina nu mai am liniste in casa )
Dac' tot a fost duminica am mai facut cate ceva..Am montat capacul de la culbutori,cu garnitura cea noua,am montat baia si i-am bagat uleiul Castrol.Si am dus-o la facut...Roll-barul